Contact

T 071 561 80 89
Route naar showroom

Contact T 071 561 80 89 | Route naar showroom

Horeca

Zonservice heeft een aantal unieke horeca oplossingen te gebruiken bij uw hotel of restaurant.

Met onze verschillende type overkappingen kunnen uw klanten altijd buiten genieten op uw terras.

Windscherm

Onze solide uitschuifbaar windscherm met veiligheidsglas, zonder zichtbare profielen onder en boven het glas, zorgt ervoor dat u altijd geniet van het uitzicht. Door het  uitdrukken van het bovenste glasdeel zit u heerlijk uit de wind.

Dit glazen windscherm kan geheel naar uw terras behoefte ontworpen worden.

 

Libart Panora Kinetic

Uitschuifbaar windscherm

Maximaal 150cm breed en 110 tot 185cm hoog

Windscherm met plantenbak

Wilt u flexibel zijn met uw glaswand? Er is ook een uitschuifbaar windscherm die verplaatsbaar is. Deze is uitgevoerd met een plantenbak. die door zijn verzwaring net zo stabiel is in de wind.

 

Libart Panora Kinetic met plantenbak

Uitschuifbaar met plantenbak

Maximaal 150cm breed en 110 tot 185cm hoog

Omlaag schuivende ramen

Omlaag schuivende ramen met geisoleerd of ongeisoleerd veiligheidsglas, zorgen voor een frisse open ruimtes, die wel afsluitbaar zijn.

Zonservice is trots op de revolutionaire volgende stap in deuren en ramen. Al eeuwenlang is er continue verbetering in de flexibiliteit en verscheidenheid aan deuren en ramen. Maar ze zijn altijd beperkt in hun primaire functie. Libarts Panora-View presenteert een nieuw paradigma voor de architecturale deur en raamwereld. Panora-view is te gebruiken bij grote overspanningen, verticaal optrekkende raam frames (tot 5m), biedt u een onbelemmerd zicht en maakt maximaal gebruik van elke opening in uw gebouw. Eenvoudig gezegd: “Voor een beter zicht!” Stel je een glazen wand voor die zo goed als verdwijnt of om een deur of raamfunctie te maken door de raam of deur panelen omhoog of omlaag te schuiven, zonder ruimte in beslag te nemen.

Hoe mooi kan het zijn?

De gevel helemaal afgesloten, of heel de gevel open en binnen ook buiten zitten.

Omhoog en omlaag schuivende raam systemen

Omhoog en omlaag schuivende deur systemen