Contact

T 071 561 80 89
Route naar showroom

Contact T 071 561 80 89 | Route naar showroom

Knikarmscherm terraszonwering

Deze terraszonwering, wordt ook vaak een zonnescherm genoemd. U geniet zorgeloos op uw eigen terras, met een knikarmscherm. In de zon of in de schaduw, u regelt het zelf. U houdt altijd een vrije doorloop onder het terrasscherm. Het zonnescherm is uitermate praktisch, het houdt niet alleen de hinderlijke zon van uw terras, maar houdt deze ook uit uw woning.

 

Zonwering opties

Wanneer u uw zonnescherm uitvoert met de optionele verlichting en verwarming, blijft u genieten tot de late uurtjes.
Alle onze zonneschermen hebben verschillende eigenschappen, verschillende vormgeving, verschillende montage mogelijkheden en verschillende prijzen. Ze hebben wel allemaal het volgende gemeen.

    • Alle modellen hebben 5 jaar fabrieksgarantie
    • Alle modellen worden professioneel gemonteerd met RVS bevestiging  materiaal
    • Zonservice  heeft alle modellen in de showroom hangen zodat u de verschillen goed kunt bekijken

Knikarmscherm

Een knikarmscherm wordt met twee armen, die recht vooruit knikken, uitgerold. Wilt u op uw terras lekker in de schaduw zitten? Dan is een knikarmscherm de ideale oplossing. Door de sterke constructie van het scherm kan het doek tot meters uit de gevel uitgezet worden. Dit zorgt voor veel schaduw op uw terras. Zo heeft u geen last van de brandende zon en zit u toch heerlijk buiten. Op elk formaat terras biedt het voldoende schaduw.

Knikarmscherm dat past bij uw situatie

Een knikarmscherm wordt ook wel een zonnescherm genoemd. Deze zonneschermen zijn niet voor niets al jarenlang een vertrouwd gezicht aan veel Nederlandse gevels. Dankzij zijn eenvoud en bewezen kwaliteit is het knikarmscherm één van de populairste vormen van zonwering. Houdt u van een strakke, technische uitstraling of meer van elegante, slanke schermen? Bij Zonservice vindt u altijd het knikarmscherm dat past bij uw situatie. Onze adviseurs kijken naar ons ruime assortiment en maken samen met u de beste keuze. Deze keuze wordt gebaseerd op uw smaak, budget en de omstandigheden waarin het scherm moet functioneren.

Knikarmscherm-Wassenaar-site

Knikarmscherm accessoires

brustor_image_b-38_prestige_rgb_web

Volant / verticale zonwering

Een knikarmscherm beschermt u lang van de zon. Toch kan een laaghangende zon aan het eind van de dag nog een last zijn. Daarom hebben wij ook zonneschermen die uitgerust zijn met een volant. Deze verticale zonwering aan het uiteinde van het scherm, beschermt u nóg langer van de zon.

Afstandbediening

Misschien herinnert u zich nog dat zonneschermen uit werden gedraaid met een slingerstang. Dit is ondertussen verleden tijd, u kunt nu uw zonnescherm in of uit doen door middel van een simpele druk op de knop.

 

Verwarming

Veel mensen genieten zo van de tuin, dat zelfs als de zon al onder is, zij het liefst nog even blijven zitten. Voor deze mensen bestaat er een terrasverwarming. Deze lamp geeft een prettige warmte af waardoor er ook in de late uurtjes nog genoten kan worden van de tuin.

Verlichting

Onze knikarmschermen kunnen ook LED-verlichting in laten bouwen. Hierdoor zit u niet meteen in het donker als u eigenlijk nog wat langer van het mooie zomerweer wilt genieten.

bediening

verwarming2site

weinor opal design model

Wind/regen sensor

Om er voor te zorgen dat u zorgeloos de deur uit kunt terwijl uw zonwering nog uit staat, zijn er wind en regen sensoren die uw zonwering automatisch in laten gaan als het bijvoorbeeld hard waait en regent.

imagick_cbdf678632b5017d60be9d3aea03a1d3d466c1e8

Knikarmscherm van Zonservice

Naast een uitgebreid aanbod knikarmschermen bieden wij bovendien een breed scala producten die het mogelijk maken nog langer van het buitenleven te genieten. Zelfs tijdens een typische druilerige dag is dat mogelijk. Een slimme combinatie van verlichting, verwarming en bescherming tegen de wind laat de zomer vroeger beginnen en langer duren. Bent u benieuwd naar onze knikarmschermen en andere producten? Kom dan eens vrijblijvend langs in onze showroom of neem contact met ons op.