Contact

T 071 561 80 89
Route naar showroom

Contact T 071 561 80 89 | Route naar showroom

Raamdecoratie

van merken als Luxaflex, Verosol, en ons eigen merk

Zonservice heeft een uitgebreide collectie Raamdecoratie van eigen merk, en topmerken zoals Luxaflex en Verosol. Bij Zonservice krijgt u altijd goed advies en een scherpe prijs.

In onze showroom kunnen wij u de raamdecoratie en zonwering van Verosol uitgebreid demonstreren. We kunnen u duidelijk de verschillen laten zien tussen ”gewone” raamdecoratie en bijvoorbeeld de speciale zon- en warmte werende  binnenzonwering van Verosol.

Verder hebben we de laatste techniek in huis van elektrisch en op afstand bediende rolgordijnen zonder bedrading naar een stopcontact en zonder dat er lelijke opbouw kasten nodig zijn voor batterijen.

PB_10671site

Plissé gordijnen

Met deze stijlvolle maar tegelijkertijd functionele raamdecoratie maakt u uw huis een stuk sfeervoller en warmer. Ondanks de bescherming van zicht van buitenaf, heeft het toch een open uitstraling.  Plissé gordijnen zijn beschikbaar in bijna elke kleur die u kunt bedenken en daarmee kunt u ze altijd precies laten aansluiten op de sfeer en stijl van uw huis.

Duette shades

Duette shades hebben een verfijnde honingraatstructuur, waardoor ze zacht en bijzonder energiebesparend zijn. De isolerende eigenschappen helpen de warmte in de zomers buiten en in de winters binnen te houden. Ze zijn beschikbaar in een breed assortiment prachtige stoffen, rijke structuren en kleuren. U kunt kiezen uit drie verschillende niveaus van transparantie. Ze hebben een mooi gelijkmatig plooienpatroon en zijn geschikt voor ramen in alle vormen. Er zijn drie plooi maten leverbaar.

Luxaflex® Plissé & Duette® Shades 1172

plissehordeur

Plisse hordeur

Een Plisse hordeur is de meest verkochte hordeur bij Zonservice, en dat is niet voor niets. Deze hordeur blinkt uit in gebruiksgemak, degelijkheid en kwaliteit. Ook ziet deze deur er esthetisch zeer fraai uit. De bediening van de Plisse hordeur is een groot voordeel. De deur is met 1 hand zeer gemakkelijk open en dicht te doen.

Silhouette shades

De Luxaflex silhouette, met de ingenieuze constructie van zachtjes draaiende stoffen lamellen die tussen twee lagen doorzichtige stof hangen krijgt uw woning een subtiele luchtigheid. Zo kunt u de sfeer eindeloos variëren door de lamellen zodanig te draaien dat u meer of minder licht door uw kamer laat gaan.

SIL_0139

Luxaflex®-Rolgordijnen-11031site

Rolgordijnen

Met rolgordijnen krijgt u de controle over het licht in uw huis maar ook uw privacy. Dit komt omdat de rolgordijnen het meest volledig uw huis kunnen verduisteren van binnen. Naast de functionele waarde, zijn rolgordijnen ook een aanwinst wat betreft decoratie. Het is een van de meest voorkomende vormen van binnenzonwering.

Houten shutters

De houten shutters van Zonservice zorgen voor optimale lichtinval, hierdoor heeft u zelf de controle over de sfeer en privacy die u wenst. Doordat de lamellen in iedere stand te stellen zijn, kunt u spelen met het licht. Door hun stijlvolle en tijdloze vormgeving zijn shutters een aanwinst voor ieder interieur en exterieur. Ze kunnen in oneindig veel kleuren worden afgelakt en zijn in verschillende materialen verkrijgbaar. U kunt uw eigen sfeer creëren. Onze shutters zijn bovendien geluid- en warmte-isolerend en eenvoudig te reinigen. We zijn gespecialiseerd in het leveren, opmeten en plaatsen van  uw shutters.

houtenshutters3

Luxaflex®-Vouwgordijnen-site

Vouwgordijn

Met een uitgebreide collectie exclusieve stoffen en verschillende modellen van de Luxaflex vouwgordijn stelt u de combinatie samen die bij u past. De collectie bestaat uit een selectie van mooie basis stoffen, rijke structuren en luxe dessins. De stoffen zijn ook zeer geschikt voor gordijnen en zijn ook los verkrijgbaar. U kunt verschillende transparanties en kleuren harmonieus met elkaar afstemmen. Alle vouwgordijnen zijn standaard voorzien van een volant om het effect van UV straling op de stof tegen te gaan.

Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën, die meer dan een halve eeuw geleden door Luxaflex gelanceerd werden, geven u exacte controle over uw binnenzonwering. Dankzij een steeds groter assortiment kleuren, afwerkingen en lamel maten kunt u elke ruimte inrichten naar uw eigen persoonlijke stijl.

horizontale_jaloezie_site

Raamdecoratie van Zonservice

Wanneer u op zoek bent naar raamdecoratie, dan bent u bij Zonservice aan het juiste adres. Wij geven u graag een uitgebreid en deskundig advies en we staan altijd garant voor een vakkundige montage. Een klantvriendelijke en persoonlijke service staat bij ons voorop. U bent van harte welkom in onze showroom om dat te ervaren.