Contact

T 071 561 80 89
Route naar showroom

Contact T 071 561 80 89 | Route naar showroom

Onze collectie

Knikarmscherm

Knikarmscherm zonwering biedt u schaduw op het hele terras zonder dat de doorloop wordt belemmert. Knikarmschermen kunnen zeer breed geleverd worden tot wel 750cm uit 1 deel en tot wel 1400cm gekoppeld dit met een uitval tot 400cm. Zonservice heeft een ruime keuze in modellen en uitvoeringen van knikarmschermen. De uitvoering wordt bepaald door uw persoonlijke voorkeur voor de vormgeving, de montagetechnische mogelijkheden en natuurlijk niet te vergeten uw budget. In onze showroom zijn de volgende modellen knikarmscherm te zien en te bedienen. Brustor B25, Brustor B24 Elite, Brustor B27 Prestige, Brustor B38 autovolant, Brustor B50, Brustor B50xl, Weinor Casita led, Weinor Opal Design led, Weinor Zenara led, Mysun Sonate. Keuze genoeg, voor iedere situatie en voor ieder budget hebben wij het ideale zonnescherm

 

weinorplaza

Pergola zonwering

Een Pergola zonwering is een terras zonwering die door een solide constructie met palen en geleiders een nog stabielere zonwering biedt die ook nog meer uitval aan kan. Er zijn pergolazonweringen zoals de Brustor B500 die zo goed bestand zijn tegen wind en regen dat ze als terrasoverkapping gebruikt kunnen worden. uiteraard moet er dan wel aan een aantal voorwaarden worden voldaan zoals voldoende schuinte van het doek om het water af te kunnen voeren.

Rolluiken

Rolluiken houden al het zonlicht weg waardoor het samen met de buitenjaloezie de beste zonwering is en de meeste warmte buiten houdt. Zo zorgen rolluiken onder andere voor isolatie, extra bescherming en complete verduistering. Wanneer u de luiken naar beneden doet, profiteert u van een koele binnentemperatuur. Een ander voordeel is verduistering. Dit maakt een rolluik perfect voor slaapkamers. Als u de rolluiken omlaag doet, komt er geen licht meer naar binnen. Dit zorgt voor een koele en donkere omgeving. In de winter profiteert u bovendien van de isolerende werking van de rolluiken.

Rolluik

Buitenjaloezie roma raffstore

 

Buitenjaloezie


Een Buitenjaloezie
 kan al het directe zonlicht uit de kamer houden terwijl u nog steeds naar buiten kunt kijken.Een buitenjaloezie wordt op dezelfde manier gebruikt als de bekende screens. echter bij de buitenjaloezie heeft u nog veel meer zicht naar buiten en nog meer zon uit huis. Waar een screen tot 92% van de zon weert, kan een buitenjaloezie 100% van de directe zon weren en heeft u toch nog volledig uitzicht

Screens

Screens filteren het zonlicht waardoor er altijd nog een deel van  de zonnewarmte naar binnen komt, maar screens zijn door zijn veelzijdige toepasbaarheid de meest verkochte zonwering. Heeft u weinig ruimte voor zonwering? Dan zijn zipscreens een goed alternatief voor zonwering. Screens en rolluiken nemen nauwelijks ruimte in beslag, omdat ze verticaal openen en sluiten. Daardoor steken er geen onderdelen buiten de gevel van uw huis, waardoor een vrije doorloop langs de ramen mogelijk blijft.

Zipscreen

 

zonwering Leiden

 

Uitval zonwering

De  Uitval zonwering kan indien breed genoeg geplaatst, ook alle zon uit de kamer houden totdat de zon echt laag komt dan wil de zon nog wel eens onder het zonnescherm door komen. Uitvalschermen zijn zonneschermen met twee vaste armen, die omlaag gaan als het scherm uitgezet wordt. Uitvalschermen worden veel toegepast en zijn dan ook heel bekend. Ze bieden een goede bescherming tegen zonlicht en de bijbehorende warmte. Een uitvalscherm kan tot heel laag uitgerold worden. Hierdoor kan ook de lage avondzon niet naar binnen schijnen en houdt u een prettige binnentemperatuur

Een markisolet is een uitval zonwering voor hoge ramen waarbij het doek eerst recht omlaag gaat en daarna pas als een uitvalscherm naar buiten klapt. Hierdoor is er minder zoninval aan de zijkant van de zonwering.

Markies

De Markies doet het zelfde als de uitval zonwering maar kan smaller over het raam geplaatst worden omdat de zijkant is afgesloten. Wanneer u op zoek bent naar zonwering met een karakteristiek uiterlijk, dan zijn markiezen voor u wellicht de beste keuze. Markiezen hebben namelijk een stijlvolle uitstraling. Een markies heeft een ronde vorm en het doek wordt vaak gecombineerd met houten onderdelen. Dit geeft uw huis een mooie uitstraling.

markies voorschoten

 

 

12

 

 

Cubola zonwering

Met trots presenteert Zonservice u de nieuwste trend in buiten zonwering:  Een Cubola combineert de voordelen van een zonnescherm met de voordelen van een terrasoverkapping en wordt natuurlijk voor u op maat gemaakt. Het Systeem bestaat uit een frame waar een zonweringsdoek overheen is gespannen. Dit doek is in -en uit te rollen maar kan ook via een afstandsbediening schuin geplaatst worden, zodat het waterbestendige doek ook hemelwater kan afvoeren of u en uw gasten kan beschutten voor een laagstaande zon.

Alle bovenstaande zonwering hebben verschillende eigenschappen, verschillende vormgeving, verschillende montage mogelijkheden en verschillende prijzen. De producten hebben wel allemaal het volgende gemeen.

  • Zonservice  heeft alle modellen zonwering, screens en rolluiken in de showroom hangen zodat u de verschillen goed kunt bekijken
  • Alle modellen hebben 2 jaar Romazo garantie
  • Alle modellen hebben 5 jaar fabrieksgarantie
  • Alle modellen worden professioneel gemonteerd met RVS bevestiging  materiaal

Wij hebben zonwering geplaatst in verschillende plaatsen bij ons in de regio in Voorschoten, Zoetermeer, Leiden, wassenaar, Den Haag, Zoeterwoude, Noordwijk, Leiderdorp en nog veel meer.

                                                               

Weet u welk model zonwering voor u het meest geschikt is?

Kijk dan hier welk zonweringdoek het best bij uw woning past.

Tips voor zonweringdoek