Brustor Zonwering en outdoor living

Brustor zonwering

Duurzame zonneschermen maken van elk terras een schaduwrijke oase

Wilt u bij het ontbijt juist genieten van de ochtendzon? Of extra schaduw creëren op het warmste moment van de dag? Met de zonneschermen van Brustor bepaalt u helemaal zelf hoe schaduwrijk u uw terras maakt.

De zonneschermen zijn bovendien beschikbaar als knikarmscherm of uitvalscherm. U kiest gewoon het model dat het beste past bij uw terras of bedrijf. En niet onbelangrijk: onze zonneschermen zijn perfect windbestendig, Solide, duurzaam en zeer elegant.

Brustor outdoor living

Innovatieve pergola’s zorgen voor comfortabel buitenleven.

Genieten van het mooie weer? Dankzij Brustor kan dit in perfecte omstandigheden. Met de terrasoverkapping creëert u een buitenruimte waar het op elk moment van de dag heerlijk verblijven is. Gesloten lamellen voor een dutje in de schaduw, half-gesloten tijdens het diner of open om te genieten van de avondzon. Het ultieme buitenleven!

Met de Outdoor Living extra’s geeft u uw overkapping bovendien nog extra cachet. En wat dacht u van geïntegreerde screens, LED-verlichting, terrasverwarming of glazen schuifwanden?

    Brustor prijzen

    Zonservice is een geselecteerd Brustor Sunshop. Hierdoor kan Zonservice de zonwering en outdoor living van Brustor zeer scherp aanbieden, en heeft zonservice getrainde monteurs die uw Zonnescherm vakkundig plaatsen en aansluiten.
    Kom eens langs in onze ruime showroom aan de Starrenburglaan 11 in Voorschoten en laat u informeren over de mogelijkheden bij uw woning of bedrijf.

    Brustor B200

    Brustor zonwering brochure