Jaloezieën inmeten

Hoewel het eenvoudig is, vereist het meten van uw ramen voor jaloezieën precisie en tijdrovende cijfers kunnen een teleurstellende aanval riskeren. Hier hebben we alle hulp die u nodig heeft om ervoor te zorgen dat u nauwkeurig meet, vergeet niet om zeker te zijn van uw cijfers voordat u bestelt, en controleer ze altijd twee keer!

Dingen om te onthouden
Het is van vitaal belang om uitstekende objecten zoals raamgrepen of tegels te overwegen die uw jaloezie in de weg kunnen zitten. U moet rekening houden met hun positie, omdat dit van invloed kan zijn op hoe en waar u uw jaloezie ophangt. Houd er ook bij het meten rekening mee waar de jaloeziebesturingen zullen worden geplaatst.

Zoals hierboven vermeld, is het altijd handig om uw metingen dubbel te controleren! Het kan ons helpen, en u, als al uw metingen in dezelfde metriek zijn, of dat nu centimeters of inches zijn.

Elk specifiek jaloezietype zal ook andere eisen stellen op het gebied van meten. Als u hulp nodig heeft, neem dan contact met ons op.

Meet de exacte grootte van het gebied dat u wilt dat de jaloezie overlapt. Om lichtlekkage te minimaliseren, raden we aan dat de jaloezie de raamuitsparing minstens 70 mm aan de bovenkant en 50 mm aan elke kant overlapt.

De overlap aan de onderkant van de jaloezie is een kwestie van persoonlijke keuze, maar als u meet voor een jaloezie die tot op de vloer komt, moet u 10-20 mm ruimte vrijlaten.

Ook kunt u gebruik maken van de service van Zonservice. Daarvoor kunt u contact met ons opnemen.