Inspiratie & tips voor je woonkamer jaloezieën

Met hun eindeloze mogelijkheden als het gaat om stijl en functionaliteit, zijn jaloezieën het meest populaire zonweringsproduct ter wereld. De eenvoud van jaloezieën maakt ze tot de perfecte oplossing voor zowel woningen als kantoren. Ons complete product biedt een oplossing voor iedere jaloezie situatie. Van basic tot exclusief, kant-en-klaar tot maatwerk, residentieel tot commercieel en alles daartussenin. Als specialist in raambekleding komt onze jarenlange ervaring tot uiting in innovatieve producten die door onze experts in eigen huis worden ontworpen en ontwikkeld. Op basis van wereldwijde trends en data bieden we alle ingrediënten om jouw beste jaloezieassortiment samen te stellen.

Houten jaloezieën

Geen zwaar tillen nodig!
Houten jaloezieën zijn duurzaam en lichter dan nephout.

Van hoge kwaliteit
Wat is er niet dol op Basswood? Het is duurzaam, prachtig en gekweekt met duurzame bosbouwmethoden. Ja graag!

Klassieke stijl
Houten jaloezieën voegen een verfijnde look toe die nooit uit de mode raakt. Uw meubels zijn misschien wel jaloers op uw ramen.

Privacy-optie
Soms zijn het de kleine dingen die een verschil maken. Decoratieve stoffen tape zorgt voor een fantastische lichtregeling en extra privacy.

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën op maat zijn de perfecte keuze voor een groot aantal verschillende kamers, ongeacht de stijl die u probeert te creëren. Jaloezieën kunnen open en dicht worden gekanteld en de jaloezieën kunnen volledig of gedeeltelijk worden geopend om verschillende niveaus van licht en privacy te creëren. Dit maakt jaloezieën een populaire optie voor de moderne woning of kantoor!

Kleuren en stijlen

Update uw ramen met een blijvende indruk, kwaliteit en tijdloze stijl met mooie stijlvolle jaloezieën. We bieden een verbluffende keuze aan kleuren, patronen, texturen en stijlen voor zonwering. . Onze op maat gemaakte jaloezieën bieden uitzonderlijke isolatie en privacy, ontworpen om bij uw stijl, functie en elk budget te passen. Gewenste ontwerpen hebben altijd onze belofte waargemaakt om de beste stijl en kwaliteit te behouden. Onze gemotoriseerde en functionele jaloezieën vallen altijd op met warmte en elegantie in elke kamer in huis.

Elektrische jaloezieën

Nog meer gemak door gebruik te maken van elektrische jaloezieën. Hoogwaardige stoffen, prachtige kleuren en stijlen, moeiteloze aanpassing en nu nog meer moeiteloze lichtregeling. Deze jaloezieën kunnen met een druk op de knop omhoog of omlaag worden bewogen dankzij een eenvoudige, gebruiksvriendelijke afstandsbediening.