Verduisterende jaloezieën

Onze collectie verduisterde jaloezieën biedt volledige bescherming en verbant het zonlicht om je huis in de schaduw te houden wanneer je het nodig hebt. Ideaal voor in de slaapkamer, ze zorgen ervoor dat de zon je slaap niet verstoort en ze bieden ook absolute privacy, waardoor ze ook perfect zijn voor in de badkamer.

Ze zien er niet alleen goed uit, ze voelen ook goed. Verbluffende moderne texturen die verkrijgbaar zijn in een fantastische keuze aan trendy kleuren.

Voor slaapkamer

Heeft u moeite met slapen met nachtverlichting en zomerzon? De verduisterde jaloezieën is speciaal ontworpen om te beschermen tegen felle schitteringen en ongewenst licht voor een goede nachtrust of ontspanning van de dag.

Grijze jaloezieën zijn buitengewoon veelzijdig en zijn perfect om overal een modern gevoel te creëren. Het rolgordijn biedt stijl en verfijning en zal zeker uw interieur versterken en diepte aan uw ramen brengen.

Voor keuken & woonkamers

Deze rolgordijnen zijn gemaakt van het beste vochtbestendige verduisteringsmateriaal en is een allrounder. Deze jaloezie biedt u lichtregeling en extra privacy en is ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor het de ideale keuze is voor een keuken of woonkamer.