Zonwering in een witte kleur geeft de beste bescherming tegen de zon. Kies uit jaloezieën, houten shutters, plisségordijnen of rolgordijnen.

Persoonlijk advies

De beste zonwering voor binnen

Witte houten shutters

De beste binnen zonwering zijn witte houten shutters of verduisterende duettes met witte zonwerende laag. Witte shutters en de verduisterende duettes nemen door hun kleur en materiaal zo min mogelijk warmte op, kunnen de warmte die opgebouwd wordt tussen het raam en de shutters of duettes goed afsluiten naar de kamer en kunnen het uv licht goed tegenhouden.

Plaatsing houten shutters voorschoten
luxaflex vouwgordijnen

Verduisterende rolgordijnen

Witte verduisterende rolgordijnen en vouwgordijnen bieden een goede oplossing voor ramen aan de zonkant. De achterkant van deze rolgordijnen en vouwgordijnen hebben een verduisterende en warmtewerende functie. Ze houden het uv licht goed tegen. In vergelijking met de shutters en duettes worden deze gordijnen zelf eerder warm waarna ze deze warmte ook afgeven aan de kamer.

Gemetaliseerde plissegordijnen

Gemetaliseerde plissegordijnen weerkaatsen de uv straling zeer goed maar moeten niet al te transparant worden uitgevoerd om de goede zonwerende kwaliteit te behouden. De plissegordijnen weerkaatsen de warmte terug naar buiten, filteren het zonlicht en het uitzicht naar buiten blijft behouden. In de zomer bieden ze optimale verkoelende capaciteiten terwijl ze in de winter de temperatuur in de kamer comfortabel houden.

Luxaflex houten jaloezie

Horizontale jaloezieën

De bekende horizontale jaloezieën zijn een tijdloos product en passen in ieder interieur. Als ze niet te donker worden uitgevoerd houden ze goed de zon tegen. Bij te donkere jaloezieën worden de lamellen veel te heet en stroomt de warmte de kamer in. Met de kantelbare lamellen reguleert u eenvoudig de hoeveelheid zonlicht in uw woning.

Tips voor het gebruik van de zonwering

  • Zorg dat de zonwering al omlaag is voordat de zon op het raam staat.
  • Zorg dat de ramen gesloten zijn als u de zonwering aan het gebruiken bent, onder de zonwering zit meestal heel warme lucht die u anders naar binnen haalt.
  • Ga pas luchten in de kamer als het buiten koeler is dan in de kamer. (dus de ramen niet open zetten als het binnen 25 graden is en buiten 30 graden)

Persoonlijk advies

We bespreken uw wensen, laten voorbeelden zien en geven advies. Vervolgens ontvangt u een op maat gemaakte prijsopgave.

Maak een afspraak

Deskundig advies

Vakkundige montage

Uitstekende service

Topmerken

Erkend Romazo lid

Dé expert in luxe, op-maat-gemaakte zonwering

Geniet het hele jaar door van het binnen- en buitenleven,
met de juiste zonwering voor uw tuin of terras.

Overkappingen, zonweringen, rolluiken, zipscreens of raamdecoratie; Zonservice biedt het allemaal. En dat ook nog eens volledig volgens uw eigen specificaties en voorkeuren. Op die manier weten wij zeker dat er een zonwering is voor iedereen.

Ervaar maximale flexibiliteit in afmeting, stijl, kleur en materiaal met Zonservice. Wij zijn dé expert op het gebied van luxe, op-maat-gemaakte zonweringen.

Welke zonwering of overkapping u ook kiest, bij Zonservice kiest u altijd voor een product waar u jarenlang plezier van zult hebben. Snel geleverd en vakkundig gemonteerd. Zo kunt u in een mum van tijd genieten van een schaduwrijke oase of een koeler huis.

Vraag nu eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Gaat u liever voor een uitgebreid en deskundig advies? Ook dat kan. U bent van harte uitgenodigd in onze showroom. Kom snel langs en ontdek hoe design, kwaliteit en comfort samengaan.

Onze Showroom

Starrenburglaan 11
2251 AG Voorschoten

Route naar showroom

Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17:00 uur
zaterdag 09:00 – 17:00 uur