Wat kosten jaloezieën?

Als het gaat om het kopen van jaloezieën, is het belangrijk om te weten dat u niet te veel betaalt. Omdat er zoveel verschillende soorten jaloezieën zijn en zoveel raamvormen en -afmetingen, zijn er geen definitieve kosten; in plaats daarvan wordt het vaak geprijsd per m2. In dit stuk kijken we naar de redenen voor het prijsverschil tussen verschillende soorten jaloezieën en hoe dat uw keuzes kan beïnvloeden.

Type
Er is een grote verscheidenheid aan materialen om uit te kiezen als het gaat om jaloezieën, en elk materiaal heeft zijn eigen kenmerken. Natuurlijk heeft elk materiaal ook zijn eigen prijs, dus op dat vlak moet een beslissing worden genomen.

Als u verduisteringsgordijnen voor uw woning wilt, moet u bereid zijn iets meer te betalen. Ze zijn substantiëler dan klassieke rolgordijnen en als zodanig kosten ze meer om te kopen dan hun tegenhangers zonder verduistering.

Materialen
Jaloezieën zijn er in verschillende materialen, van het polyester tot hout, metaal en kunststof. Bepaalde materialen kosten meer om te vervaardigen dan andere, wat een impact zal hebben op de kosten van uw jaloezie naar keuze. Houten jaloezieën zijn bijvoorbeeld duurder dan kunststof jaloezieën.

Maatwerk
Door uw jaloezieën op maat te laten maken, zal de prijs stijgen, maar het is zeker de moeite waard om te betalen. Dit elimineert het risico om jaloezieën te bestellen die te klein of te groot zijn; ze passen perfect in uw raam.

Merken
Kiezen voor merken met een grote naam gaat u meer geld kosten, maar ook goedkopere merken kunnen van goede kwaliteit zijn. Bespreek uw wensen met een professionele jaloezieënmaker en -installateur, zo voorkomt u dat u teveel betaald.

Zonservice is uw winkel voor hoogwaardige, liefdevol gemaakte en professioneel geïnstalleerde jaloezieën. Ongeacht uw budget, wij hebben een passende jaloezie; van verduistering tot houten zonwering, al onze producten worden met de grootste zorg gemaakt en geleverd en gemonteerd door onze deskundige monteurs.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze services. We helpen u graag verder.