Voor alle terrasoverkappingen zijn zowel boven als onder de overkapping zonweringen beschikbaar.

Persoonlijk advies

Te warm onder de overkapping

Een terrasoverkapping met een glazen dak vangt uiteraard de warmte en houdt de warmte vast. Dit is dan ook juist de reden waarom in Nederland een glazen overkapping zo populair is. Nederland heeft over het algemeen weinig dagen dat het te heet wordt en dan is het vasthouden van de warmte dus een goede eigenschap.

Door een zonwering boven of onder het glas aan te brengen zoals de Brustor b126, kan de warmte goed onder controle gehouden worden bij zeer hete of zonnige dagen.

Lameldaken
Bij lameldaken, kan de zon uitstekend van het terras gehouden worden waardoor er indien gewenst een fijne schaduwrijke ruimte ontstaat. Door de lamellen gedeeltelijk open te zetten kan de ruimte lekker doortochten. Uiteraard kan je er ook voor kiezen om juist de zon toe te laten en te genieten van de zon. bekijk hier de verschillende lameldaken die wij ook in onze showroom hebben. De Brustor B200 en de Brustor B600 (met lamellen die niet alleen open kunnen draaien maar ook opzij kunnen schuiven.

Persoonlijk advies

We bespreken uw wensen, laten voorbeelden zien en geven advies. Vervolgens ontvangt u een op maat gemaakte prijsopgave.

Maak een afspraak

Deskundig advies

Vakkundige montage

Uitstekende service

Topmerken

Erkend Romazo lid

Knikarmscherm zonweringen brustor B27

Mag ik een zonnescherm uit doen bij regen?

De meeste zonwering kan worden gebruikt bij regen. Let er wel op dat het doek de kans krijgt om weer te drogen. De doeken van al onze zonneschermen zijn bestand tegen regen. Er zijn echter wel een aantal punten waar u op moet letten

Lees meer

Wat is de beste zonwering voor binnen?

Zonwering in een witte kleur geeft de beste bescherming tegen de zon. Kies uit jaloezieën, houten shutters, plisségordijnen of rolgordijnen. Persoonlijk advies De beste zonwering voor binnen Witte houten shutters De beste binnen zonwering zijn witte houten shutters of verduisterende duettes met witte zonwerende laag. Witte shutters

Lees meer

Dé expert in luxe, op-maat-gemaakte zonwering

Geniet het hele jaar door van het binnen- en buitenleven,
met de juiste zonwering voor uw tuin of terras.

Overkappingen, zonweringen, rolluiken, zipscreens of raamdecoratie; Zonservice biedt het allemaal. En dat ook nog eens volledig volgens uw eigen specificaties en voorkeuren. Op die manier weten wij zeker dat er een zonwering is voor iedereen.

Ervaar maximale flexibiliteit in afmeting, stijl, kleur en materiaal met Zonservice. Wij zijn dé expert op het gebied van luxe, op-maat-gemaakte zonweringen.

Welke zonwering of overkapping u ook kiest, bij Zonservice kiest u altijd voor een product waar u jarenlang plezier van zult hebben. Snel geleverd en vakkundig gemonteerd. Zo kunt u in een mum van tijd genieten van een schaduwrijke oase of een koeler huis.

Vraag nu eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Gaat u liever voor een uitgebreid en deskundig advies? Ook dat kan. U bent van harte uitgenodigd in onze showroom. Kom snel langs en ontdek hoe design, kwaliteit en comfort samengaan.

Onze Showroom

Starrenburglaan 11
2251 AG Voorschoten

Route naar showroom

Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17:00 uur
zaterdag 09:00 – 17:00 uur