Laat uw horeca terras stralen met de zonwering van Zonservice. Altijd persoonlijke service & vakkundige montage.

Stel online samen
Stel online samen

Zonwering voor de horeca

Meer sfeer, luxe en comfort creëren voor uw horecagelegenheid? Of het nu gaat om een restaurant, hotel, ijssalon, strandpaviljoen, café of snackbar; voor elke onderneming heeft Zonservice een passende oplossing. Bied uw gasten het comfort dat zij wensen met de juiste zonwering of overkapping, zodat zij langer buiten kunnen genieten op uw terras. Zo verlengt u het horecaseizoen in de buitenlucht met weken of zelfs maanden.

Met de flexibele zonwering van Zonservice bepaalt u zelf of u uw gasten in het zonnetje zet of juist in de schaduw tijdens de warme zomerdagen. Het juiste zonnescherm of de passende overkapping beschermt ze namelijk niet enkel tegen de zon, maar ook tegen wind en regen. Hierdoor kunnen uw gasten tijdens een zomerse bui gewoon lekker buiten blijven zitten.

Dus, wanneer u op zoek bent naar een zonweringsoplossing voor uw etablissement, ben u bij Zonservice aan het juiste adres. Wij geven u graag een uitgebreid en deskundig advies en we staan altijd garant voor een vakkundige montage. Een klantvriendelijke en persoonlijke service staat bij ons voorop. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een uitgebreid advies.

  • Creëer gemakkelijk een aangename schaduwplek op uw terras
  • Blokkeer 90% tot 99% van de UV-straling
  • Beschermt ook tegen regen & wind
  • Zowel standaardmaten als maatwerk
  • Alle materialen van hoge kwaliteit
horeca markies
Horeca pergola zonwering

Persoonlijk advies

We bespreken uw wensen, laten voorbeelden zien en geven advies. Vervolgens ontvangt u een op maat gemaakte prijsopgave.

Maak een afspraak

Deskundig advies

Vakkundige montage

Uitstekende service

Topmerken

Erkend Romazo lid

Dé expert in luxe, op-maat-gemaakte zonwering

Geniet het hele jaar door van het binnen- en buitenleven,
met de juiste zonwering voor uw tuin of terras.

Overkappingen, zonweringen, rolluiken, zipscreens of raamdecoratie; Zonservice biedt het allemaal. En dat ook nog eens volledig volgens uw eigen specificaties en voorkeuren. Op die manier weten wij zeker dat er een zonwering is voor iedereen.

Ervaar maximale flexibiliteit in afmeting, stijl, kleur en materiaal met Zonservice. Wij zijn dé expert op het gebied van luxe, op-maat-gemaakte zonweringen.

Welke zonwering of overkapping u ook kiest, bij Zonservice kiest u altijd voor een product waar u jarenlang plezier van zult hebben. Snel geleverd en vakkundig gemonteerd. Zo kunt u in een mum van tijd genieten van een schaduwrijke oase of een koeler huis.

Vraag nu eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Gaat u liever voor een uitgebreid en deskundig advies? Ook dat kan. U bent van harte uitgenodigd in onze showroom. Kom snel langs en ontdek hoe design, kwaliteit en comfort samengaan.

Onze Showroom

Starrenburglaan 11
2251 AG Voorschoten

Bekijk openingstijden