Kroon Kozijn Voorschoten

Zonservice uit Voorschoten heeft zich aangesloten bij de succesvolle Kroon Kozijn formule. U bent voortaan bij ons niet alleen aan het juiste adres voor buiten- en binnen zonwering, terrasoverkappingen en raamdecoratie, maar ook voor kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien!

Kroon Kozijn behoort al ruim 40 jaar tot de absolute top in de branche van kozijn fabrikanten en is met meer dan 25 vestigingen zelfs de grootste van Nederland! Kroon Kozijn produceert wekelijks enkele honderden kunststof kozijnen en deuren in haar eigen fabriek in Didam. Het gaat hierbij altijd om maatwerk, zowel wat betreft de vorm, de kleur als de beglazing. Geen huis is immers hetzelfde!

kozijnweb

Mogelijkheden

Als u kiest voor vervanging van uw kozijnen dan biedt Kroon Kozijn Voorschoten u talloze opties. Zo geeft u uw woning een persoonlijk tintje mee. U heeft een ruime keuze uit kunststof kozijnen en deuren in het model en de kleur die u mooi vindt. Al onze producten zijn aan te passen, zodat u al uw kozijnen af kunt stemmen op uw persoonlijke wensen.

Voordelen

Kunststof kozijnen van Kroon Kozijn zijn al jaren populair onder huizenbezitters in Nederland en dit is niet voor niets. Onze kunststof kozijnen hebben namelijk een groot aantal voordelen:

  • Kunststof kozijnen vereisen maar weinig onderhoud. U hoeft nooit meer te schilderen. De kozijnen af en toe afnemen met een vochtige doek volstaat.
  • Daarnaast zijn kunststof kozijnen sterk isolerend, zowel wat betreft warmte als wat betreft geluid.
  • Onze kunststof kozijnen zijn sterk inbraakwerend,
  • Kunststof kozijnen zijn duurzaam. Onze kozijnen zijn van binnen volledig verstevigd door staal. Wij geven dan ook 15 jaar garantie op onze kunststof kozijnen, en ze gaan zeker 50 jaar mee.
  • Tot slot zijn kozijnen niet alleen verkrijgbaar in een standaard uitvoering, maar kunt u deze ook in een speciale uitvoering met houtnerf krijgen. Op deze manier lijkt het net of u houten kozijnen heeft, terwijl u in feite profiteert van de voordelen van kunststof kozijnen.

gennepweb

Vraag naar onze unieke ventilatie ramen (bekijk ook onze video)

Download pdf

Kozijnen van Zonservice/Kroon Kozijn Voorschoten

Wanneer u op zoek bent naar kozijnen, dan bent u bij Zonservice aan het juiste adres. Wij geven u graag een uitgebreid en deskundig advies en we staan altijd garant voor een vakkundige montage. Een klantvriendelijke en persoonlijke service staat bij ons voorop. U bent van harte welkom in onze showroom om dat te ervaren.

Waar u ook voor kiest, Kroon Kozijn Voorschoten begeleidt het hele proces van advies tot montage. Dan hoeft u zich nergens meer druk om te maken!

Wilt u meer weten over het assortiment van Kroon Kozijn, ga dan naar onze website: www.kroonkozijn.nl, of nog beter, kom langs in onze showroom. De koffie staat altijd klaar en wij vertellen u graag uitgebreid alles over onze producten!

Subsidie energiebesparing eigen huis

22-09-2016 – Gaat u in uw huis of appartement maatregelen nemen voor energiebesparing? Vraag dan subsidie aan.

U kunt subsidie vanaf 15 september 2016 aanvragen. De Staatscourant publiceerde de regeling ‘Subsidie energiebesparing eigen huis’ op 1 september 2016.

Volgens bericht in de Staatscourant kan de minister voor Wonen en Rijksdienst aan individuele eigenaren-bewoners subsidie verstrekken voor twee of meer energiebesparende maatregelen uit spouwmuurisolatie, gevelisolatie, dakisolatie, vloer- of bodemisolatie en hoogrendementsglas, deze regeling is ook van toepassing in combinatie met kozijnvervanging.

Subsidie hoogrendementsglas

Bi het vervangen van uw kozijnen voor HR++ glas (met een maximale U-waarde van 1,2) of Triple-glas (met een maximale U-waarde van 0,8) of als uw voordeur wordt vervangen heeft u rechts op onderstaande subsidies.

€ 35,- per m2 voor HR++ glas
€ 45,- per m2 voor triple-glas
€ 120,- m2 voor het vervangen van uw voordeur

De minimale oppervlakten waarover dit hoogrendementsglas moet worden uitgevoerd is voor:

Vrijstaande woningen15 m2
Twee onder één kap of half vrijstaande woningen12 m2
Tussenwoningen10 m2
Etagewoningen8 m2
Een gebouw8 m2 x het aantal appartementen

 

Voorwaarden

Per individuele eigenaar-bewoner zal de subsidie nooit meer zijn dan € 25000,-

Het beschikbare bedrag wordt verdeeld op volgorde van ontvangst van de aanvragen.

Subsidieaanvrager is eigenaar-bewoner. Per woning wordt slechts eenmaal subsidie verstrekt.
De subsidie wordt alleen aan de eigenaar-bewoner verstrekt. Deze subsidie kan in beginsel
gecombineerd worden met subsidie van lagere overheden.

Aanvraag vooraf indienen met elektronisch beschikbaar gesteld formulier op www.rvo.nl

Toevoegen van een verklaring dat de subsidieaanvrager een offerte heeft geaccepteerd van
het bedrijf dat de energiebesparende en, indien van toepassing, de aanvullende energiebesparende
maatregelen of het zeer energiezuinig pakket zal uitvoeren. Bedrijf dient ingeschreven
te staan bij de Kamer van Koophandel, de berekening van de oppervlakte uit te voeren en ook
het formulier te ondertekenen.

Realisatie van de energiebesparende maatregelen binnen 4 maanden.

Zie voor meer info http://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/subsidie-energiebesparing-eigen-huis