overkapping-wassenaar

overkapping met ledverlichting

 

Terrasoverkapping

Met een terrasoverkapping van zonservice kunt u het hele jaar door genieten van uw tuin, wel 4 seizoenen lang. Al vroeg in het voorjaar geniet u al van de prille lentezon. In de avond blijft de behaaglijke warmte veel langer hangen en geniet u door tot in de late uurtjes. Er is geen enkel probleem wanneer het begint te regenen tijdens uw gezellige avondje buiten of tijdens die barbecue die u al zo lang op de agenda had staan. Uw overkapping vergroot uw woonplezier doordat u veel meer gebruik maakt van uw sfeervolle terras en tuin.

De volgende soorten terrasoverkapping en accessoires hebben wij in ons programma:

  Met een terrasoverkapping maakt u ook tijdens minder ideale weersomstandigheden gebruik van uw terras. U beleeft nog meer plezier aan uw huidige woonsituatie en het is praktisch, knus en gezellig. Door een relatief lage investering geniet u ook van uw tuin wanneer het weer iets minder is. Met een terrasverwarming erbij verlengt u het buitenseizoen in uw tuin al helemaal.

  Terrasoverkapping

  Wilt u ook in de wintermaanden van uw terras genieten? Een terrasoverkapping vergroot uw woongenot het hele jaar door. Zo geniet u langer van het buitenleven en uw kostbare tuinmeubelen en kussens staan altijd lekker droog. Ook met regenweer geniet u nog van het buitenleven en in de herfst loopt u droog van binnen naar buiten. Een terrasoverkapping is echt een sieraad aan uw woning en het maakt van uw tuin het meest geliefde plekje van uw huis.

  Terrasoverkapping voordelen

  Een groot voordeel van een terrasoverkapping is dat u de mogelijkheid heeft om het hele jaar door buiten te zijn. Wanneer de lente begint geniet u alvast van de eerste zonnestralen. In de zomer zit u ’s avonds langer buiten, omdat de warmte daar veel langer blijft hangen. Al met al geniet u dus langer van het buitenleven. Een bijkomend voordeel is dat uw tuinmeubels droog staan en dat u deze het hele jaar door buiten kan laten staan. Alle voordelen op een rijtje:

  • Extra ruimte en wooncomfort
  • In het beginnende voorjaar al buiten zitten
  • Altijd droge meubels
  • In de avond meer warmte op uw terras
  • Ook met regen genieten van het buitenleven

  Terrasoverkapping: meer plezier en comfort in uw tuin

  Een terrasoverkapping maakt uw huis groter en uw tuin sfeervoller. U geniet op elk moment van de dag, het hele jaar door van de buitenlucht. Tijdens een regenbui zit u zelfs heerlijk droog. U beleeft er fijne momenten, zoals buiten ontbijten met uw gezin of lekker borrelen met vrienden. Het zorgt gegarandeerd voor meer plezier en comfort in uw tuin. U hoeft niet meer te slepen met kostbare tuinmeubelen, want een terrasoverkapping deinst niet terug van een fikse regenbui of hevige windhoos. Uw meubelen staan het hele jaar droog en u kunt ze nog gebruiken ook.

  Terrasoverkapping van Zonservice

  Wanneer u op zoek bent naar een terrasoverkapping van Zonservice dan heeft u keuze uit verschillende topmerken. Wij geven u graag een uitgebreid en deskundig advies en we staan altijd garant voor een vakkundige montage. Een klantvriendelijke en persoonlijke service staat bij ons voorop. U bent van harte welkom in onze showroom om dat te ervaren.

  [ssba]