Houd de warmte in de winter binnen en buiten in de zomer met de raamdecoratie van Zonservice.

Stel online samen
Stel online samen

Raamdecoratie

Raamdecoratie badkamer

Zonservice heeft een uitgebreide collectie raamdecoratie van eigen merken en topmerken. Kies bijvoorbeeld voor gerenommeerde merken zoals Luxaflex en Verosol. Op deze manier toveren we iedere badkamer om tot een waar paleis.

In onze showroom kunnen wij alle modellen van Verosol uitgebreid demonstreren. Zo kunt u duidelijk de verschillen laten zien tussen de modellen. Kom langs en laat u verrassen. Bijvoorbeeld de speciale zon- en warmte werende modellen van Verosol!

Raamdecoratie woonkamer

Kies voor extra gemak! Zonservice biedt verschillende soorten elektrisch bedienbare rolgordijnen aan. Ze zijn geproduceerd met de laatste technieken zodat er geen bedrading meer bij komt kijken. Op deze manier zijn er nooit meer lelijke opbouw kasten nodig in de woonkamer! Doordat zij draadloos werken hoeft u ook geen rekening meer te houden met allerlei draden die naar het stopcontact lopen.

  • De sfeervolle oplossing voor je gehele woning
  • Houdt de warmte vast in de winter
  • Houdt de warme vast in de zomer
  • Veel verschillende kleuren
  • Biedt privacy & isoleert

Persoonlijk advies

We bespreken uw wensen, laten voorbeelden zien en geven advies. Vervolgens ontvangt u een op maat gemaakte prijsopgave.

Maak een afspraak

Deskundig advies

Vakkundige montage

Uitstekende service

Topmerken

Erkend Romazo lid

Dé expert in luxe, op-maat-gemaakte zonwering

Geniet het hele jaar door van het binnen- en buitenleven,
met de juiste zonwering voor uw tuin of terras.

Overkappingen, zonweringen, rolluiken, zipscreens of raamdecoratie; Zonservice biedt het allemaal. En dat ook nog eens volledig volgens uw eigen specificaties en voorkeuren. Op die manier weten wij zeker dat er een zonwering is voor iedereen.

Ervaar maximale flexibiliteit in afmeting, stijl, kleur en materiaal met Zonservice. Wij zijn dé expert op het gebied van luxe, op-maat-gemaakte zonweringen.

Welke zonwering of overkapping u ook kiest, bij Zonservice kiest u altijd voor een product waar u jarenlang plezier van zult hebben. Snel geleverd en vakkundig gemonteerd. Zo kunt u in een mum van tijd genieten van een schaduwrijke oase of een koeler huis.

Vraag nu eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Gaat u liever voor een uitgebreid en deskundig advies? Ook dat kan. U bent van harte uitgenodigd in onze showroom. Kom snel langs en ontdek hoe design, kwaliteit en comfort samengaan.

Onze Showroom

Starrenburglaan 11
2251 AG Voorschoten

Bekijk openingstijden