Aluminium jaloezieën 16mm

Aluminium jaloezieën (16 mm) zijn ideaal voor het decoreren en verduisteren van kantoor, woonkamer, badkamer of kinderkamer. Hun lichte en ergonomische uiterlijk en aangename pastelkleuren verhogen het comfort en de intimiteit van elke kamer en beschermen tegen overmatig zonlicht. U kunt het licht dat de kamer binnenkomt vrij regelen.

  • Ideaal voor smalle kozijnen

  • Keuze uit 20 kleuren

  • Hoge kwaliteit aluminium

  • Volledig op maat gemaakt

Vanaf €69,00

Advies, inmeten & montage

Deskundig advies

Vakkundige montage

Een sfeermaker in ieder interieur

Aluminium jaloezieën 16 mm zijn al jarenlang enorm populair. Doordat deze jaloezie verkrijgbaar is in veel verschillende kleuren, past de raamdecoratie in vrijwel ieder interieur. Van lichte kleuren als wit en beige tot uitgesproken kleuren als donkerblauw, oranje en zwart. U kunt kiezen voor een effen of metallic kleur of voor geborstelde jaloezieën. Liever iets bredere lamellen? Kijk dan eens bij onze 25 mm aluminium jaloezieën of 50mm jaloezieën.

Eenvoudig opmeten en monteren

Deze aluminium jaloezieën worden op maat gemaakt tot maximaal 200cm breed & 200cm hoog. Voor standaard ramen tot 200cm de beste kwaliteit optie binnen onze collectie. Te monteren met standaard systeem (schaarsteun / wandsteun) of speciale kiepkantel klem. Bij gebruik van de klem hoeft u dus niet te boren (gebruikersgemak & eenvoudig monteren). Gelukkig is het inmeten van jaloezieën niet moeilijk. In onze meet-instructies vindt u handige tips om u te helpen de juiste maten te meten. U kunt hierbij kiezen om de jaloezie of of in het kozijn te plaatsen.

Deskundig advies

Vakkundige montage

Uitstekende service

Dé expert in luxe, op-maat-gemaakte zonwering

Overkappingen, zonweringen, rolluiken, zipscreens of raamdecoratie; Zonservice biedt het allemaal. En dat ook nog eens volledig volgens uw eigen specificaties en voorkeuren. Op die manier weten wij zeker dat er een zonwering is voor iedereen.

Ervaar maximale flexibiliteit in afmeting, stijl, kleur en materiaal met Zonservice. Wij zijn dé expert op het gebied van luxe, op-maat-gemaakte zonweringen.

Vraag nu eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Gaat u liever voor een uitgebreid en deskundig advies? Ook dat kan. U bent van harte uitgenodigd in onze showroom. Kom snel langs en ontdek hoe design, kwaliteit en comfort samengaan.

Onze regio’s
Zonservice heeft een snelle levering in iedere regio. Hierbij monteren wij vakkundig bij u thuis. Wij hebben een focus in de regio Den Haag, Zoetermeer en Leiden. Maar ook ver daarbuiten staan wij klaar om u het hele jaar te laten genieten van de juiste zonneschermen. U bent van harte welkom in onze showroom om dat te ervaren.

Onze Showroom

Starrenburglaan 11
2251 AG Voorschoten

Route naar showroom

Openingstijden:Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17:00 uurzaterdag 09:00 – 17:00 uur