Aluminium jaloezieën 25mm

Horizontale aluminium jaloezieën met lamellen van 25 mm zijn een van de meest functionele zuinige zonweringsystemen. Ze worden al vele jaren gebruikt en zijn nog steeds erg populair. Speciale montagebeugels hoeven niet in raamkozijnen te worden geboord. Eenvoudige trekkoordbediening in bijpassende kleuren creëren een smaakvolle stijl.

  • Ideaal voor smalle kozijnen

  • Keuze uit 20 kleuren

  • Hoge kwaliteit aluminium

  • Volledig op maat gemaakt

Vanaf €69,00

Advies, inmeten & montage

Deskundig advies

Vakkundige montage

Eenvoudig opmeten en monteren

Deze aluminium jaloezieën worden op maat gemaakt tot maximaal 200cm breed & 200cm hoog. Voor standaard ramen tot 200cm de beste kwaliteit optie binnen onze collectie. Te monteren met standaard systeem (schaarsteun / wandsteun) of speciale kiepkantel klem. Bij gebruik van de klem hoeft u dus niet te boren (gebruikersgemak & eenvoudig monteren). Gelukkig is het inmeten van jaloezieën niet moeilijk. In onze meet-instructies vindt u handige tips om u te helpen de juiste maten te meten. U kunt hierbij kiezen om de jaloezie of of in het kozijn te plaatsen.

Heeft u smallere ramen? Kijk dan eens bij onze 16 aluminium jaloezieën of 50mm jaloezieën als u grote raampartijen heeft. Een groot voordeel: de 50mm jaloezieën kunnen tot 400cm breed worden gemaakt.

Bevestiging, afmetingen en zijgeleiding van de jaloezieën

Onze jaloezieën zijn zo ontworpen dat ze eenvoudig te installeren zijn. De jaloezieën worden standaard geleverd met schaarsteunen. Deze kunnen zeer eenvoudig op het plafond, aan de muur of op het raam wordt bevestigd. De afmeting van de bovenbak is 2,5 cm x 2,5 cm Zijgeleiding voorkomt dat de jaloezie bij het openen van een raam of een deur te veel heen en weer beweegt. Dit is optioneel bij te bestellen.

Deskundig advies

Vakkundige montage

Uitstekende service

Dé expert in luxe, op-maat-gemaakte zonwering

Overkappingen, zonweringen, rolluiken, zipscreens of raamdecoratie; Zonservice biedt het allemaal. En dat ook nog eens volledig volgens uw eigen specificaties en voorkeuren. Op die manier weten wij zeker dat er een zonwering is voor iedereen.

Ervaar maximale flexibiliteit in afmeting, stijl, kleur en materiaal met Zonservice. Wij zijn dé expert op het gebied van luxe, op-maat-gemaakte zonweringen.

Vraag nu eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Gaat u liever voor een uitgebreid en deskundig advies? Ook dat kan. U bent van harte uitgenodigd in onze showroom. Kom snel langs en ontdek hoe design, kwaliteit en comfort samengaan.

Onze regio’s
Zonservice heeft een snelle levering in iedere regio. Hierbij monteren wij vakkundig bij u thuis. Wij hebben een focus in de regio Den Haag, Zoetermeer en Leiden. Maar ook ver daarbuiten staan wij klaar om u het hele jaar te laten genieten van de juiste zonneschermen. U bent van harte welkom in onze showroom om dat te ervaren.

Onze Showroom

Starrenburglaan 11
2251 AG Voorschoten

Route naar showroom

Openingstijden:Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17:00 uurzaterdag 09:00 – 17:00 uur