Aluminium jaloezieën 50mm

Aluminium jaloezieën van 50 mm creëren een open lichtsfeer in uw ruimte, bieden het beste licht en privacy en in combinatie met duurzame aluminium materialen, is deze jaloezie een geweldige optie voor elk raam. Eenvoudige trekkoordbedieningen allemaal in smaakvol bijpassende kleuren creëren een raambekleding voor moderne huizen.

  • Veel lichtinval

  • Keuze uit 20 kleuren

  • Hoge kwaliteit aluminium

  • Volledig op maat gemaakt

Vanaf €69,00

Advies, inmeten & montage

Deskundig advies

Vakkundige montage

Stoer & op maat gemaakt

Bent u op zoek naar stoere aluminium jaloezieën? Dan is de 50mm aluminium jaloezie zeer geschikt. Deze jaloezie heeft een brede lamel waardoor deze raamdecoratie direct een stoere, robuuste en moderne uitstraling krijgt. De 50mm aluminium jaloezieën zijn leverbaar met een maximale hoogte van 330cm en een maximale breedte van 380cm. Daarmee kunt u zelfs de grootste ramen in uw woning voorzien van stijlvolle aluminium jaloezieën.

Heeft u smallere ramen? Kijk dan eens bij onze 16 mm of 25mm jaloezieën.

Eenvoudig opmeten en monteren

Het opmeten van de maten voor aluminium jaloezieën is erg eenvoudig. Als u de jaloezie tussen twee muren wilt plaatsen, meet u de breedte tussen deze twee muren op. Vervolgens haalt u 1 cm van deze breedte af voor de speling. Meet vervolgens de totale lengte op. Als u de jaloezie op twee muren of tegen het plafond wil plaatsen, meet dan de gewenste breedte en hoogte op. Om eventuele lichtkieren zo klein mogelijk te houden, kunt u ook rekening houden met overlap. Wij raden aan om 14 centimeter bij de totale breedte op te tellen, zodat de jaloezie mooi over het raam heen valt. Alle stappen zijn terug te vinden in onze meetinstructies.

Deskundig advies

Vakkundige montage

Uitstekende service

Dé expert in luxe, op-maat-gemaakte zonwering

Overkappingen, zonweringen, rolluiken, zipscreens of raamdecoratie; Zonservice biedt het allemaal. En dat ook nog eens volledig volgens uw eigen specificaties en voorkeuren. Op die manier weten wij zeker dat er een zonwering is voor iedereen.

Ervaar maximale flexibiliteit in afmeting, stijl, kleur en materiaal met Zonservice. Wij zijn dé expert op het gebied van luxe, op-maat-gemaakte zonweringen.

Vraag nu eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Gaat u liever voor een uitgebreid en deskundig advies? Ook dat kan. U bent van harte uitgenodigd in onze showroom. Kom snel langs en ontdek hoe design, kwaliteit en comfort samengaan.

Onze regio’s
Zonservice heeft een snelle levering in iedere regio. Hierbij monteren wij vakkundig bij u thuis. Wij hebben een focus in de regio Den Haag, Zoetermeer en Leiden. Maar ook ver daarbuiten staan wij klaar om u het hele jaar te laten genieten van de juiste zonneschermen. U bent van harte welkom in onze showroom om dat te ervaren.

Onze Showroom

Starrenburglaan 11
2251 AG Voorschoten

Route naar showroom

Openingstijden:Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17:00 uurzaterdag 09:00 – 17:00 uur