Houten jaloezieën 25mm

Onze houten jaloezieën 25mm zijn warm, natuurlijk en uitnodigend. Kortom: een klassieke combinatie die elke kamer comfortabeler zal maken. Deze traditionele raambekleding is ook duurzaam en licht van gewicht. Voeg stijl en verfijning toe aan uw interieur met onze houten jaloezieën en geniet van de natuurlijke uitstraling van echte houtnerf in een breed scala aan beitsen en texturen.

  • Voor kleine raampartijen

  • 25mm brede houten lamellen

  • Abachi of Lindehout

  • Volledig op maat gemaakt

Vanaf €69,00

Advies, inmeten & montage

Deskundig advies

Vakkundige montage

Voeg een vleugje natuur toe

Houten jaloezieën zijn een van de meest populaire oplossingen voor raamdecoratie geworden voor de slimme en stijlvolle huiseigenaren van vandaag. Naast dat ze nuttig zijn om een ​​vleugje natuur toe te voegen aan het ontwerp en het kleurenschema van de kamer, spelen ze ook een cruciale rol bij het regelen van de hoeveelheid licht die binnenkomt en bieden ze volledige privacy. Onze contourcollectie straalt een luxe look en feel uit en creëert een eigentijdse en klassieke maar tijdloze look in uw huis. Tegelijkertijd brengen onze natuurlijke houten jaloezielamellen ook de pracht van de natuur in huis. Je kunt onze houten jaloezieën volledig zelf samenstellen op basis van de houtsoort, bedieningszijde, de breedte van de lamellen en de kleur van de ladderband. Bovendien sluiten onze houten jaloezieën 25 mm perfect aan op jouw raam!

Eenvoudig opmeten en monteren

Het opmeten van de maten voor aluminium jaloezieën is erg eenvoudig. Als u de jaloezie tussen twee muren wilt plaatsen, meet u de breedte tussen deze twee muren op. Vervolgens haalt u 1 cm van deze breedte af voor de speling. Meet vervolgens de totale lengte op. Als u de jaloezie op twee muren of tegen het plafond wil plaatsen, meet dan de gewenste breedte en hoogte op. Om eventuele lichtkieren zo klein mogelijk te houden, kunt u ook rekening houden met overlap. Wij raden aan om 14 centimeter bij de totale breedte op te tellen, zodat de jaloezie mooi over het raam heen valt. Alle stappen zijn terug te vinden in onze meetinstructies.

Deskundig advies

Vakkundige montage

Uitstekende service

Topmerken

Erkend Romazo lid

Dé expert in luxe, op-maat-gemaakte zonwering

Overkappingen, zonweringen, rolluiken, zipscreens of raamdecoratie; Zonservice biedt het allemaal. En dat ook nog eens volledig volgens uw eigen specificaties en voorkeuren. Op die manier weten wij zeker dat er een zonwering is voor iedereen.

Ervaar maximale flexibiliteit in afmeting, stijl, kleur en materiaal met Zonservice. Wij zijn dé expert op het gebied van luxe, op-maat-gemaakte zonweringen.

Vraag nu eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Gaat u liever voor een uitgebreid en deskundig advies? Ook dat kan. U bent van harte uitgenodigd in onze showroom. Kom snel langs en ontdek hoe design, kwaliteit en comfort samengaan.

Onze regio’s
Zonservice heeft een snelle levering in iedere regio. Hierbij monteren wij vakkundig bij u thuis. Wij hebben een focus in de regio Den Haag, Zoetermeer en Leiden. Maar ook ver daarbuiten staan wij klaar om u het hele jaar te laten genieten van de juiste zonneschermen. U bent van harte welkom in onze showroom om dat te ervaren.

Onze Showroom

Starrenburglaan 11
2251 AG Voorschoten

Route naar showroom

Openingstijden:Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17:00 uurzaterdag 09:00 – 17:00 uur