Shutters voor draai- en kiepramen

Shutters voor draai- en kiepramen zijn de oplossing als u graag het raam wilt kunnen openen én kantelen. Deze speciale shutters zijn namelijk op het kozijn gemonteerd, waardoor ze altijd mee met het raam bewegen. De perfecte zonwering oplossing waarmee uw huishouden er stijlvol uit ziet.

  • Zonwerend en isolerend

  • Keuze uit 20 kleuren

  • Volledig op maat gemaakt

  • Op het raam gemonteerd

Vanaf €69,00

Stel je shutter samen

Deskundig advies

Vakkundige montage

Zelf uw draai- en kiepraam shutters samenstellen

Raambekleding voor draai- en kiepramen. Deze mooie en hoogwaardige Europese ramen en deuren kunnen een uitdaging blijken te zijn om te bedekken met jaloezieën of zonweringen, aangezien ze naar binnen kantelen aan de bovenkant of naar binnen zwaaien als een deur, wat een aantal van de keuzes voor raambekleding kan beperken. Draai- en kiepraam shutters winnen daarom aan populariteit omdat deze raambekledingssystemen speciaal voor deze unieke toepassing zijn ontwikkeld. Bij Zonservice hebben we een scala aan opties die u kunt overwegen. Zo zijn de draai- en kiepraam shutters verkrijgbaar in diverse kleuren, lamelbreedtes en gemaakt van duurzaam FSC-gekwalificeerd hout.

Privacy, ventilatie & schone vensterbanken

Ons shutter systeem is uniek omdat het zonnescherm netjes in een laag profiel frame past dat met de ramen en deuren meebeweegt als ze geopend, gesloten of gekanteld worden, waardoor u de perfecte combinatie hebt van privacy en ventilatie. U hoeft dus niet te boren of te schroeven in uw raamkozijnen, omdat ze worden gemonteerd met behulp van een clipsysteem dat zorgt voor een snelle en schone installatie. Bovendien zijn deze shutters geweldig voor huishoudens met kinderen of huisdieren, omdat er geen losse bedieningskoorden of lussen zijn waardoor uw vensterbanken opgeruimd blijven en ze gemakkelijk kunnen worden verwijderd om schoon te maken.

Doe het zelf

Het inmeten en monteren van shutters is niet heel moeilijk, maar dient wel nauwkeurig gedaan te worden. Download de doe-het-zelf-guide en volg de instructies nauwkeurig op.

Stel je shutter samen

Stel de afmeting in, kies je kleur en voeg optionele accessoires toe. U ontvangt direct een prijsopgave per mail.

Stel online samen

Liever persoonlijk advies?

We bespreken uw wensen, laten voorbeelden zien en geven advies. Vervolgens ontvangt u een op maat gemaakte prijsopgave.

Maak een afspraak

Deskundig advies

Vakkundige montage

Uitstekende service

Topmerken

Erkend Romazo lid

Dé expert in luxe, op-maat-gemaakte zonwering

Overkappingen, zonweringen, rolluiken, zipscreens of raamdecoratie; Zonservice biedt het allemaal. En dat ook nog eens volledig volgens uw eigen specificaties en voorkeuren. Op die manier weten wij zeker dat er een zonwering is voor iedereen.

Ervaar maximale flexibiliteit in afmeting, stijl, kleur en materiaal met Zonservice. Wij zijn dé expert op het gebied van luxe, op-maat-gemaakte zonweringen.

Vraag nu eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Gaat u liever voor een uitgebreid en deskundig advies? Ook dat kan. U bent van harte uitgenodigd in onze showroom. Kom snel langs en ontdek hoe design, kwaliteit en comfort samengaan.

Onze regio’s
Zonservice heeft een snelle levering in iedere regio. Hierbij monteren wij vakkundig bij u thuis. Wij hebben een focus in de regio Den Haag, Zoetermeer en Leiden. Maar ook ver daarbuiten staan wij klaar om u het hele jaar te laten genieten van de juiste zonneschermen. U bent van harte welkom in onze showroom om dat te ervaren.

Onze Showroom

Starrenburglaan 11
2251 AG Voorschoten

Route naar showroom

Openingstijden:Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17:00 uurzaterdag 09:00 – 17:00 uur