Shutters – regulier

Shutters zijn zonwerend, isolerend en vochtbestendig. Het is dus de ideale en stijlvolle oplossing voor uw huishouden. U kunt ze geheel naar uw eigen smaak bij ons bestellen!

  • Zonwerend en isolerend

  • Keuze uit 20 kleuren

  • Volledig op maat gemaakt

  • Op het raam gemonteerd

Vanaf €69,00

Stel je shutter samen

Deskundig advies

Vakkundige montage

Zelf uw shutters samenstellen

Onze prachtige shutters transformeren niet alleen de look en feel van uw huis, maar ze bieden ook vele voordelen. Zo zijn ze perfect voor het regelen van het licht met manoeuvreerbare lamellen waardoor u zoveel licht kunt binnenlaten als nodig is – geweldig voor zonnige dagen. Daarbij houden ze in de wintertijd de warmte binnen. Onze shutters worden individueel gemaakt voor uw raamgrootte.

Een stijlvolle oplossing voor jaren

Uw shutters kunnen zo worden ontworpen en opgemeten dat ze in iedere stijl van uw raam of deur in elke kamer passen. Onze shutters zullen het uiterlijk van uw ramen veranderen en uw huis een totaal nieuwe look geven. Uitstekende thermische eigenschappen zijn een van de voordelen van shutters voor binnenshuis. uw shutters zullen de tand des tijds doorstaan ​​en er jarenlang schitterend uitzien.

Doe het zelf

Het inmeten en monteren van shutters is niet heel moeilijk, maar dient wel nauwkeurig gedaan te worden. Download de doe-het-zelf-guide en volg de instructies nauwkeurig op.

Stel je shutter samen

Stel de afmeting in, kies je kleur en voeg optionele accessoires toe. U ontvangt direct een prijsopgave per mail.

Stel online samen

Liever persoonlijk advies?

We bespreken uw wensen, laten voorbeelden zien en geven advies. Vervolgens ontvangt u een op maat gemaakte prijsopgave.

Maak een afspraak

Deskundig advies

Vakkundige montage

Uitstekende service

Topmerken

Erkend Romazo lid

Dé expert in luxe, op-maat-gemaakte zonwering

Overkappingen, zonweringen, rolluiken, zipscreens of raamdecoratie; Zonservice biedt het allemaal. En dat ook nog eens volledig volgens uw eigen specificaties en voorkeuren. Op die manier weten wij zeker dat er een zonwering is voor iedereen.

Ervaar maximale flexibiliteit in afmeting, stijl, kleur en materiaal met Zonservice. Wij zijn dé expert op het gebied van luxe, op-maat-gemaakte zonweringen.

Vraag nu eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Gaat u liever voor een uitgebreid en deskundig advies? Ook dat kan. U bent van harte uitgenodigd in onze showroom. Kom snel langs en ontdek hoe design, kwaliteit en comfort samengaan.

Onze regio’s
Zonservice heeft een snelle levering in iedere regio. Hierbij monteren wij vakkundig bij u thuis. Wij hebben een focus in de regio Den Haag, Zoetermeer en Leiden. Maar ook ver daarbuiten staan wij klaar om u het hele jaar te laten genieten van de juiste zonneschermen. U bent van harte welkom in onze showroom om dat te ervaren.

Onze Showroom

Starrenburglaan 11
2251 AG Voorschoten

Route naar showroom

Openingstijden:Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17:00 uurzaterdag 09:00 – 17:00 uur