Shutters voor schuifpui

Schuifpui shutters zijn de perfecte oplossing voor grote ramen, openslaande- en schuifdeuren. Doordat je in staat bent meerdere shutterpanelen naast elkaar te plaatsen kun je brede ramen en shuifpuien ideaal voorzien van shutters. Bovendien bepaalt u de lichtinval en ben u instaat een mooi lichtspel te creëren op de wand of vloer.

  • Ideaal voor grote raampartijen, openslaande- en schuifdeuren

  • Bepaal zelf uw zon- en lichtinval

  • Volledig op maat gemaakt

  • Keuze uit 20 kleuren

Vanaf €69,00

Stel je shutter samen

Deskundig advies

Vakkundige montage

Vouwrail systeem

Voor schuifpuien, openslaande deuren of grote raam partijen zijn shutters met een vouwrail systeem de ideale oplossing. Met ons vouwrail systeem bent u in staat de panelden 90 graden te draaien en ze samengevouwen opzij te schuiven, waardoor ze gemakkelijk te openen zijn. Het eenvoudige ontwerp geeft u ononderbroken toegang tot uw tuin, terras of balkon; vouw de luiken gewoon in en verplaats ze opzij wanneer u ze niet gebruikt. Hierdoor kunt u uw kamer openen naar de buitenruimte erachter, de twee ruimtes samenvoegen en een gevoel van meer licht en ruimte creëren. In gesloten toestand daarentegen bieden de shutters een uitstekende dekking, houden ze licht buiten en bieden ze privacy.

Schuifrail systeem

Onze shutters met schuifrail systeem zijn ook een perfecte oplossing voor schuifpuien, openslaande deuren of grote raam partijen. Met ons schuifrail systeem bent in staat de panelen gemakkelijk achter elkaar te schuiven, waardoor ze gemakkelijk te openen zijn. Het ene paneel verdwijnt namelijk achter het andere paneel omdat onze shutters met schuifrail systeem uit losse panelen bestaan. Het eenvoudige ontwerp geeft u ononderbroken toegang tot uw tuin, terras of balkon; schuif de luiken gewoon achter elkaar en verplaats ze opzij wanneer u ze niet gebruikt. Hierdoor kunt u uw kamer openen naar de buitenruimte erachter, de twee ruimtes samenvoegen en een gevoel van meer licht en ruimte creëren. In gesloten toestand daarentegen bieden de shutters een uitstekende dekking, houden ze licht buiten en bieden ze privacy.

Stel je shutter samen

Stel de afmeting in, kies je kleur en voeg optionele accessoires toe. U ontvangt direct een prijsopgave per mail.

Stel online samen

Liever persoonlijk advies?

We bespreken uw wensen, laten voorbeelden zien en geven advies. Vervolgens ontvangt u een op maat gemaakte prijsopgave.

Maak een afspraak

Deskundig advies

Vakkundige montage

Uitstekende service

Topmerken

Erkend Romazo lid

Dé expert in luxe, op-maat-gemaakte zonwering

Overkappingen, zonweringen, rolluiken, zipscreens of raamdecoratie; Zonservice biedt het allemaal. En dat ook nog eens volledig volgens uw eigen specificaties en voorkeuren. Op die manier weten wij zeker dat er een zonwering is voor iedereen.

Ervaar maximale flexibiliteit in afmeting, stijl, kleur en materiaal met Zonservice. Wij zijn dé expert op het gebied van luxe, op-maat-gemaakte zonweringen.

Vraag nu eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Gaat u liever voor een uitgebreid en deskundig advies? Ook dat kan. U bent van harte uitgenodigd in onze showroom. Kom snel langs en ontdek hoe design, kwaliteit en comfort samengaan.

Onze regio’s
Zonservice heeft een snelle levering in iedere regio. Hierbij monteren wij vakkundig bij u thuis. Wij hebben een focus in de regio Den Haag, Zoetermeer en Leiden. Maar ook ver daarbuiten staan wij klaar om u het hele jaar te laten genieten van de juiste zonneschermen. U bent van harte welkom in onze showroom om dat te ervaren.

Onze Showroom

Starrenburglaan 11
2251 AG Voorschoten

Route naar showroom

Openingstijden:Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17:00 uurzaterdag 09:00 – 17:00 uur