Shutters speciale vormen

Gebogen luiken? Bijzondere vormen? Ongeacht de vorm of grootte van het raam, er is een shutter voor elke ruimte. Dus of uw raam nu rond, gebogen, schuin, groot of klein is, wij kunnen op maat gemaakte shutters in een speciale vorm ontwerpen. Neem contact op met het team van Zonservice om uw behoeften te bespreken.

  • Volledig op maat gemaakt

  • Zonwerend en isolerend

  • Stijlvol & specialistisch

  • Keuze uit 20 kleuren

Vanaf €69,00

Maak een afspraak

Deskundig advies

Vakkundige montage

Samen uw shutter voor speciale vormen samenstellen

Wanneer architecten specifieke kenmerken in een gebouw ontwerpen, denken ze niet noodzakelijkerwijs aan raaminrichting. Als gevolg hiervan kan het zijn dat u een zeer beperkte keuze heeft als het gaat om het afdekken van de ramen. Zonservice kan een breed scala aan op maat gemaakte sluiteroplossingen leveren die passen bij vrijwel elk raam, elke deur of kamerverdeler. Ongeacht de grootte, vorm of complexiteit van uw ramen.

Deskundigheid

Misschien wel de meest populaire gevormde shutters die we leveren, zijn gebogen shutters. We kunnen ook patrijspoortshutters en driehoekige shutters maken voor dakraaminstallaties. Dus zelfs als u denkt dat we nooit een shutter voor uw ramen kunnen vinden, bel ons dan! Onze op maat gemaakte shutters zijn alleen verkrijgbaar via de deskundige meet- en montageservice van Zonservice. Als u een speciale raamvorm heeft, neem dan contact met ons op voor een onderzoeksbezoek.

Stel je shutter samen

Stel de afmeting in, kies je kleur en voeg optionele accessoires toe. U ontvangt direct een prijsopgave per mail.

Stel online samen

Liever persoonlijk advies?

We bespreken uw wensen, laten voorbeelden zien en geven advies. Vervolgens ontvangt u een op maat gemaakte prijsopgave.

Maak een afspraak

Deskundig advies

Vakkundige montage

Uitstekende service

Topmerken

Erkend Romazo lid

Dé expert in luxe, op-maat-gemaakte zonwering

Overkappingen, zonweringen, rolluiken, zipscreens of raamdecoratie; Zonservice biedt het allemaal. En dat ook nog eens volledig volgens uw eigen specificaties en voorkeuren. Op die manier weten wij zeker dat er een zonwering is voor iedereen.

Ervaar maximale flexibiliteit in afmeting, stijl, kleur en materiaal met Zonservice. Wij zijn dé expert op het gebied van luxe, op-maat-gemaakte zonweringen.

Vraag nu eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Gaat u liever voor een uitgebreid en deskundig advies? Ook dat kan. U bent van harte uitgenodigd in onze showroom. Kom snel langs en ontdek hoe design, kwaliteit en comfort samengaan.

Onze regio’s
Zonservice heeft een snelle levering in iedere regio. Hierbij monteren wij vakkundig bij u thuis. Wij hebben een focus in de regio Den Haag, Zoetermeer en Leiden. Maar ook ver daarbuiten staan wij klaar om u het hele jaar te laten genieten van de juiste zonneschermen. U bent van harte welkom in onze showroom om dat te ervaren.

Onze Showroom

Starrenburglaan 11
2251 AG Voorschoten

Route naar showroom

Openingstijden:Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17:00 uurzaterdag 09:00 – 17:00 uur