Isolatie, veiligheid & zonwering: de voordelen van rolluiken. Op maat gemaakt, snel geleverd en vakkundig gemonteerd.

Stel online samen
Advies op maat

Elektrische rolluiken

Voor comfort en behaaglijkheid
Een rolluik wordt binnen Zonservice ook wel eens de alleskunner genoemd. Rolluiken zijn niet alleen geschikt om de zon tegen te houden, maar rolluiken worden ook vaak gebruikt op een raam waar de ruimte donker moet worden. Rolluiken behoren tot de best verduisterende producten.

Maar wat veel mensen niet weten is dat een rolluik in de winter ook beschermt tegen inkomende kou. Mede doordat de lamellen van het rolluik voorzien zijn van isolerend schuim, vormt er zich een extra isolatielaag tussen het raam en de buitenomgeving. Dit zorgt ervoor dat de kou buiten blijft, en de warmte binnen. In de zomer functioneert deze isolatielaag juist andersom en houdt het de warmte buiten zodat het binnenshuis koeler blijft.

Maar ook voor bescherming
Rolluiken maken het inbrekers heel moeilijk. Het rolluiksysteem met het aluminiumpantser is zeer inbraakbestendig. De luiken verduisteren de slaapkamer, houden de temperatuur constant en houden deels ook buitengeluiden tegen. Inbrekers worden snel afgeweerd door de aanwezigheid van rolluiken. Verder leent een rolluik zich er zeer goed voor om geautomatiseerd bediend te worden. U kunt bijvoorbeeld het luik door middel van een tijdschakelaar of een zonnesensor laten bewegen.

  • Beschermt tegen inkomende kou en warmte
  • Enorm verduisterende eigenschappen
  • Zowel standaardmaten als maatwerk
  • Eenvoudig op afstand te bedienen
  • Alle materialen van hoge kwaliteit

Stel je rolluik samen

Stel de afmeting in, kies je kleur en voeg optionele accessoires toe. U ontvangt direct een prijsopgave per mail.

Stel online samen

Liever persoonlijk advies?

We bespreken uw wensen, laten voorbeelden zien en geven advies. Vervolgens ontvangt u een op maat gemaakte prijsopgave.

Maak een afspraak

Deskundig advies

Vakkundige montage

Uitstekende service

Topmerken

Erkend Romazo lid

Info & toepassingen van rolluiken

Zonservice heeft twee kwaliteiten in de dikte van de kasten. De prijsgunstige rolgevormde uitvoering en de super dikke geëxtrudeerde uitvoering. Deze geëxtrudeerde uitvoering is perfect voor slaapkamers omdat het hinderlijke geluid van regen wordt gedempt door de extra dikke kastwand.

Voordelen van onze rolluiken

Bij rolluiken zijn de kastmaten erg belangrijk. Daarom is er een systeem ontwikkeld waarmee vaak met twee kastmaten kleiner gewerkt kan worden dan de collega aanbieders. De geëxtrudeerde aluminium kasten en geleiders zijn van uitstekende kwaliteit. Gladde oppervlaktes en een hoogwaardige laklaag zorgen voor een lang aanhoudende glans en ze zijn daardoor makkelijk te onderhouden.

Kleuren en stoffen

Het rolgevormde rolluik is standaard leverbaar in 180 Ralkleuren voor de kast, geleiders en onderlijst. Wanneer u kiest voor geëxtrudeerde rolluiken dan heeft u de keuze uit onze ColorCollection. Met de Roma ColorCollection zijn er voor u 350 kleuren beschikbaar uit de RAL-Classic-, RAL-Design- en NCS-Spectrum. Naast deze kleuren heeft ROMA tevens eigen “Trendfarben” en aan aantal structuurkleuren standaard in het programma. Deze structuurkleuren zijn erg gewild door hun edele uitstraling. Deze worden ook veel gebruikt in de kozijnwereld. Ook afdekkappen en dopjes t.b.v. geleiders, om het rolluik netjes af te werken, zijn in deze kleuren verkrijgbaar.

Scherpe prijs rolluik

Zonservice heeft rolluiken van diverse merken in het assortiment, en voor elk budget. Ook hebben de medewerkers van Zonservice veel ervaring met het opmeten en monteren van de rolluiken, en zullen zij u altijd het beste advies geven. Wij hebben rolluiken van diverse merken in het assortiment, en voor elk budget. Ook hebben de medewerkers van Zonservice veel ervaring met het opmeten en monteren van de rolluiken, en zullen zij u altijd het beste advies geven. Kom eens een kijkje nemen in onze schitterende showroom aan de Starrenburglaan 11 in Voorschoten of neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor uw woning of bedrijf.

Dé expert in luxe, op-maat-gemaakte zonwering

Geniet het hele jaar door van het binnen- en buitenleven,
met de juiste zonwering voor uw tuin of terras.

Overkappingen, zonweringen, rolluiken, zipscreens of raamdecoratie; Zonservice biedt het allemaal. En dat ook nog eens volledig volgens uw eigen specificaties en voorkeuren. Op die manier weten wij zeker dat er een zonwering is voor iedereen.

Ervaar maximale flexibiliteit in afmeting, stijl, kleur en materiaal met Zonservice. Wij zijn dé expert op het gebied van luxe, op-maat-gemaakte zonweringen.

Welke zonwering of overkapping u ook kiest, bij Zonservice kiest u altijd voor een product waar u jarenlang plezier van zult hebben. Snel geleverd en vakkundig gemonteerd. Zo kunt u in een mum van tijd genieten van een schaduwrijke oase of een koeler huis.

Vraag nu eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Gaat u liever voor een uitgebreid en deskundig advies? Ook dat kan. U bent van harte uitgenodigd in onze showroom. Kom snel langs en ontdek hoe design, kwaliteit en comfort samengaan.

Onze Showroom

Starrenburglaan 11
2251 AG Voorschoten

Bekijk openingstijden