Service

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Service

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Zonservice heeft een uitgebreide collectie Raamdecoratie van eigen merk, en topmerken zoals Luxaflex en Verosol. Bij Zonservice krijgt u altijd goed advies en een scherpe prijs.

In onze showroom kunnen wij u de raamdecoratie en zonwering van Verosol uitgebreid demonstreren. We kunnen u duidelijk de verschillen laten zien tussen ”gewone” raamdecoratie en bijvoorbeeld de speciale zon- en warmte werende binnenzonwering van Verosol.

Verder hebben we de laatste techniek in huis van elektrisch en op afstand bediende rolgordijnen zonder bedrading naar een stopcontact en zonder dat er lelijke opbouw kasten nodig zijn voor batterijen.

Batterij vervangen somfy Eolis 3d windbeveiliging

We krijgen bij Zonservice regelmatig telefoontjes dat het zonnescherm iedere keer ingaat terwijl er geen wind is.Het betreft dan meestal een zonnescherm met een draadloze windbeveiliging (Somfy Eolis 3d).Het zonnescherm wordt uit veiligheid in gestuurd omdat de batterijen van de windbeveiliging leeg zijn.

De batterijen zijn zeer eenvoudig te vervangen, echter er zijn een paar kleinigheden waarop gelet moet worden. Zonservice heeft daarom een video gemaakt, zodat iedereen dit makkelijk zelf kan doen. benodigdheden : 2 stuks AAA batterijen en een fitting schroevendraaier. Wanneer het om de een of andere reden niet lukt, komen wij natuurlijk graag langs om dit voor u te doen.

Ontdekken welke overkapping of zonwering het best past bij uw wensen?

Doe de test en krijg in 3 minuten advies op maat.

IK WIL ADVIES OP MAAT