Terrasoverkapping

Met een terrasoverkapping van Zonservice kunt u het hele jaar door genieten van uw tuin. Al vroeg in het voorjaar geniet u al van de prille lentezon. In de avond blijft de behaaglijke warmte veel langer hangen en geniet u door tot in de late uurtjes. Er is geen enkel probleem wanneer het begint te regenen tijdens uw gezellige avondje buiten of tijdens die barbecue die u al zo lang op de agenda had staan. Uw overkapping vergroot uw woonplezier doordat u veel meer gebruik maakt van uw sfeervolle terras en tuin.

De volgende soorten terrasoverkappingen en accessoires hebben wij in ons programma:

Terrasoverkapping

Accessoires

Glaswanden

Door (verschuifbare) glaswanden kunt u in weer en wind comfortabel genieten van uw tuin. Met de isolatie van deze glaswanden kunt u vaker en langer genieten van het buitenleven. U behoudt de warmte van de zon en het uitzicht van uw tuin.

????????????????????????????????????

20160206_111716

Doek onder glasdak

Door een doek te plaatsen onder het glazen dak heeft u de stevigste zonwering die mogelijk is omdat deze is omgeven door de sterke constructie van de overkapping. Daarnaast zorgt dit doek voor de gewenste schaduw die een normaal zonnescherm ook biedt.

Verticale zonwering

Als zich wilt beschermen tegen licht, wind of misschien wel het zicht van anderen dan kunt u verticale zonwering kiezen om u in deze behoefte te voorzien. Het doek is doorschijnend maar niet transparant. Doordat het licht van buiten invalt kunt u gemakkelijk naar buiten kijken, maar anderen moeilijk naar binnen.

212

IMG_8567

Verdekte afwatering

In de staander wordt het hemelwater afgevoerd. Hierdoor is de hemelwaterafvoer onzichtbaar. Dan kunt u gerust zijn tijdens hevige regenval, dat het water zich niet zal verzamelen op uw overkapping.

Geïntegreerde verlichting

Voor mensen die echt geen genoeg kunnen krijgen van het buitenleven in de tuin, is er ook nog LED-verlichting die geïntegreerd kan worden in de dakliggers van de terrasoverkapping. Hierdoor kunt u tot in de late uurtjes genieten van uw tuin.

woongenot-lichtlijsten-3-1600x800

IMG_5082

Terrasverwarming

Om zo lang mogelijk in de tuin te kunnen blijven vertoeven, is een terrasverwarming eigenlijk onmisbaar. Met deze terrasverwarming kunt u ook op frissere dagen ook comfortabel genieten van uw tuin.

Solide aluminium systeem

Het materiaal dat gebruikt wordt in de terrasoverkapping is aluminium. Dit aluminium is laag van gewicht, stabiel en tegelijkertijd ook corrosiebestendig.

20160206_111312

Terrasoverkapping van Zonservice

Wanneer u op zoek bent naar een terrasoverkapping van Zonservice dan heeft u keuze uit verschillende topmerken. Wij geven u graag een uitgebreid en deskundig advies en we staan altijd garant voor een vakkundige montage. Een klantvriendelijke en persoonlijke service staat bij ons voorop. U bent van harte welkom in onze showroom om dat te ervaren.

Kijk voor Terrasoverkappingen geplaatst in Voorschoten, Zoetermeer, Leiden, Wassenaar, Den Haag,Zoeterwoude en Leiderdorp bij onze recente projecten