Terrasoverkapping Zoeterwoude

Met een terrasoverkapping van Zonservice kunt u het hele jaar door genieten van uw tuin in Zoeterwoude. Al vroeg in het voorjaar geniet u al van de prille lentezon. In de avond blijft de behaaglijke warmte veel langer hangen en geniet u door tot in de late uurtjes. Er is geen enkel probleem wanneer het begint te regenen tijdens uw gezellige avondje buiten of tijdens die barbecue die u al zo lang op de agenda had staan. Uw overkapping vergroot uw woonplezier doordat u veel meer gebruik maakt van uw sfeervolle terras en tuin. Ook in Zoeterwoude hebben wij al meerdere terrasoverkappingen geplaatst.

De volgende soorten terrasoverkappingen en accessoires hebben wij in ons programma:

Accessoires

Glaswanden

Door (verschuifbare) glaswanden kunt u in weer en wind comfortabel genieten van uw tuin. Met de isolatie van deze glaswanden kunt u vaker en langer genieten van het buitenleven. U behoudt de warmte van de zon en het uitzicht van uw tuin.

glasdak_terrasoverkapping_site2

onderzonwering_site

Zonwering onder glasdak (onderzonwering)

Door een doek te plaatsen onder het glazen dak heeft u de stevigste zonwering die mogelijk is omdat deze is omgeven door de sterke constructie van de terrasoverkapping. Daarnaast zorgt dit doek voor de gewenste schaduw die een normaal zonnescherm ook biedt.

Verticale zonwering

Als u zich wilt beschermen tegen licht, wind of misschien wel het zicht van anderen dan kunt u verticale zonwering kiezen om u in deze behoefte te voorzien. Het doek is doorschijnend maar niet transparant. Dit betekent dat doordat het licht van buiten invalt kunt u gemakkelijk naar buiten kijken, maar anderen moeilijk naar binnen.

verticale_zonwering_site

glasdak_terrasoverkapping

Verdekte afwatering

In de staander wordt het hemelwater afgevoerd. Hierdoor is de hemelwaterafvoer onzichtbaar. Dan kunt u gerust zijn tijdens hevige regenval, dat het water zich niet zal verzamelen op uw overkapping.

Geïntegreerde verlichting

Voor wie echt geen genoeg kan krijgen van het buitenleven in de tuin, is er ook nog LED-verlichting die geïntegreerd kan worden in de dakliggers van de terrasoverkapping. Hierdoor kunt u tot in de late uurtjes genieten van uw tuin.

lichtlijst_site

terrasverwarming_site

Terrasverwarming

Om zo lang mogelijk in de tuin te vertoeven, is een terrasverwarming eigenlijk onmisbaar. Met deze terrasverwarming kunt u ook op frissere dagen ook comfortabel genieten van uw tuin.

Solide aluminium systeem

Het materiaal dat gebruikt wordt in de terrasoverkapping is aluminium. Dit aluminium is laag van gewicht, stabiel en tegelijkertijd ook corrosiebestendig.

glasdak_terrasoverkapping_site

module-x-loungeset-apple-bee_site

Tuin meubelen

De lounge sets die bij ons in de showroom staan, hebben het keurmerk voor verantwoorde bosbouw. Deze lounge sets bestaat uit verschillende losse onderdelen, die makkelijk in elkaar gezet kunnen worden. De stevige kussens van de loungeset hebben een weerbestendige kussenhoes en een Quick Dry Foam vulling die zoals de naam al zegt snel droogt door de open structuur.

Terrasoverkapping van Zonservice

Wanneer u op zoek bent naar een terrasoverkapping van Zonservice dan heeft u keuze uit verschillende topmerken. Wij geven u graag een uitgebreid en deskundig advies en we staan altijd garant voor een vakkundige montage. Een klantvriendelijke en persoonlijke service staat bij ons voorop. U bent van harte welkom in onze showroom, die goed te bereiken is vanuit Zoeterwoude, om dat te ervaren.

Kijk voor Terrasoverkappingen geplaatst in Voorschoten, Zoetermeer, Leiden, Wassenaar, Den-Haag ,Zoeterwoude en Leiderdorp bij onze recente projecten