Optimaal genieten van uw tuin in alle seizoenen. Op maat gemaakte terrasoverkappingen met glasdak, snel
geleverd en vakkundig gemonteerd.

Advies op maat
Advies op maat

Terrasoverkappingen met glasdak

Geniet maximaal van het buitenleven met een luxe terrasoverkapping met glazen dak. De Palazzo terrasoverkappingen en de Weinor terrasoverkappingen zijn als perfecte bescherming tegen weersinvloeden ontwikkeld, waardoor uw terrasseizoen eerder begint en u daarnaast ook nog in de herfst en zelfs winter buiten kunt zitten en niet voor iedere regenbui het huis in moet vluchten. Ook uw tuinmeubelen worden in onze overkappingen het hele seizoen uitstekend beschermd. De overkapping is tevens uit te breiden tot een volledige tuinkamer met rondom glazen schuifdeuren.

  • Hemelwaterafvoer onzichtbaar in de staanders weggewerkt
  • Leverbaar tot wel 500cm diepte en tot 700cm overspanning tussen 2 staanders
  • Leverbaar met zonwering boven of onder het glazen dak
  • Met allerlei glazen elementen is deze terrasoverkapping uit te breiden tot een volledige tuinkamer met rondom glazen schuifdeuren
  • Leverbaar in alle ralkleuren waarbij de zonwering te combineren is in honderden doekkleuren
  • 7 jaar garantie

Persoonlijk advies

We bespreken uw wensen, laten voorbeelden zien en geven advies. Vervolgens ontvangt u een op maat gemaakte prijsopgave.

Maak een afspraak

Deskundig advies

Vakkundige montage

Uitstekende service

Topmerken

Erkend Romazo lid

Dé expert in luxe, op-maat-gemaakte zonwering

Geniet het hele jaar door van het binnen- en buitenleven,
met de juiste zonwering voor uw tuin of terras.

Overkappingen, zonweringen, rolluiken, zipscreens of raamdecoratie; Zonservice biedt het allemaal. En dat ook nog eens volledig volgens uw eigen specificaties en voorkeuren. Op die manier weten wij zeker dat er een zonwering is voor iedereen.

Ervaar maximale flexibiliteit in afmeting, stijl, kleur en materiaal met Zonservice. Wij zijn dé expert op het gebied van luxe, op-maat-gemaakte zonweringen.

Welke zonwering of overkapping u ook kiest, bij Zonservice kiest u altijd voor een product waar u jarenlang plezier van zult hebben. Snel geleverd en vakkundig gemonteerd. Zo kunt u in een mum van tijd genieten van een schaduwrijke oase of een koeler huis.

Vraag nu eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Gaat u liever voor een uitgebreid en deskundig advies? Ook dat kan. U bent van harte uitgenodigd in onze showroom. Kom snel langs en ontdek hoe design, kwaliteit en comfort samengaan.

Onze Showroom

Starrenburglaan 11
2251 AG Voorschoten

Bekijk openingstijden