Indien u meer gecharmeerd bent van textiel dan glas en aluminium, maar ook liever iets stevigers heeft dan een zonnescherm, dan is een terrasoverkapping met een textieldak geknipt voor u.

Advies op maat
Advies op maat

Textieldak terrasoverkapping

Textieldak terrasoverkappingen hebben een strakke en neutrale uitstraling waardoor hij in elke tuin tot zijn recht komt. Alle textiel terrasoverkappingen zijn uitgerust met waterdichte en zonwerende vouwdaken zodat u tijdens alle seizoenen kunt genieten van uw tuin. Tijdens warme dagen kan het PVC vouwdak gedeeltelijk of geheel worden geopend. Optioneel kunnen er ZIP screens onzichtbaar worden ingebouwd zodat u ook beschut kunt zitten tijdens een laaghangende zon zodat er een beschutting tegen wind, zon en regen ontstaat. De ingebouwde regengoot zorgt dan voor de noodzakelijke afwatering. Zo kunt u langer van uw tuin genieten wanneer het weer een beetje omslaat.

  • Gemotoriseerd vouwdak van waterdichte en zonwerende PVC
  • Alleenstaand of als aanbouw geplaatst
  • Modules zijn koppelbaar in de lengte of in de breedte
  • Windvaste ZIP screens inbouwbaar langs de buitenzijden
  • Witte of regelbare RGB LED verlichting beschikbaar voor in het frame
  • Terrasverwarming, schuifwanden en andere opties mogelijk

Persoonlijk advies

We bespreken uw wensen, laten voorbeelden zien en geven advies. Vervolgens ontvangt u een op maat gemaakte prijsopgave.

Maak een afspraak

Deskundig advies

Vakkundige montage

Uitstekende service

Topmerken

Erkend Romazo lid

Brustor B300

Textieldak terrasoverkappingen zijn waterdichte en zonwerende vouwdaken met een strakke aluminium constructie. Dat geeft deze Brustor B300 een flexibele buitenruimte waar het in alle seizoenen aangenaam zitten is. De optionele ZIP screens, kunnen onzichtbaar ingebouwd worden in het dakframe, vormen een windvastebeschutting tegen zon, wind en regen. Het PVC vouwdak kan tijdens de warme dagen gedeeltelijk of volledig geopend worden. De ingebouwde regengoot zorgt voor de noodzakelijke afwatering.

cubola zonwering wassenaar

Cubola

Met trots presenteert Zonservice u de nieuwste trend in buiten zonwering: Een Cubola combineert de voordelen van een zonnescherm met de voordelen van een terrasoverkapping (net als een pergola zonwering) en wordt natuurlijk voor u op maat gemaakt. Het systeem bestaat uit een frame waar een zonweringsdoek overheen is gespannen. Dit doek is in -en uit te rollen maar kan ook via een afstandsbediening schuin geplaatst worden, zodat het waterbestendige doek ook hemelwater kan afvoeren of u en uw gasten kan beschutten voor een laagstaande zon.

Toepassing van de Cubola

De Cubola is een flexibel product en is toepasbaar in veel situaties en is zowel tegen een gevel als vrijstaand te plaatsen. Door het moderne en neutrale design en maatvoering kan de Cubola op zowel kleine als grote terrassen geplaatst worden. De hoogwaardige materialen maken hem geschikt voor zowel de particulier als ook horeca, scholen en bedrijven. Tegen meerprijs zijn er diverse accessoires die er voor zorgen dat de zijkanten ook worden afgesloten zodat u ten aller tijden uit de regen en wind zit.U geniet zoveel extra van uw tuin wanneer u veel langer kunt blijven zitten als het weer iets omslaat.

cubola zonwering Noordwijk

Onze Showroom

Starrenburglaan 11
2251 AG Voorschoten

Bekijk openingstijden

Ontwerp uw eigen terrasoverkapping en plaats deze virtueel in uw eigen tuin!

Configureer eenvoudig in een paar minuten uw terrasoverkapping met Textieldak:

  • Kies voor vrijstaand of aan de gevel

  • Stel de afmeting in, kies kleur en type textieldak

  • Voeg optioneel screens of glazen schuifdeuren toe

  • Upload een foto van uw tuin en zie direct een real-life impressie van uw terrasoverkapping

Start 3D configurator

Tip: gebruik de 3D configurator bij voorkeur op uw computer