Bij de succesvolle zeer gezellige open dagen van 20 en 21 Maart, hebben de bezoekers van onze showroom kunnen genieten van een heerlijk wijntje of ander drankje, een lekker hapje van onze Italiaanse cateraar Olive Garden of een huis gemaakt sate’tje en een ijsje van Mary’s icecream toe. Hiernaast waren er ook nog 2 mooie prijzen winnen. Er werd een gas BBQ verloot en een Sunbrella zitzak voor buiten. Het enige dat de bezoekers tijdens deze 2 gezellige dagen hoefden te doen, was een kaartje in te vullen met hun naam.

Ondertussen was het personeel van zonservice druk in de weer met bestaande en eventueel nieuwe klanten. Er waren weer veel nieuwigheden te zien en er was veel bij te praten. Aan het eind van de Zaterdagmiddag was het voltallig personeel van Zonservice moe maar voldaan.

Uit de vele ingevulde kaartjes zijn de winnaars getrokken van de BBQ en de zitzak.

De winnaars zijn : De heer Schaap uit Oegstgeest (BBQ) en mevrouw Koolhaas uit Nieuw Vennep (zitzak)

De heer Schaap kunnen we binnenkort ook nog blij maken met de levering van zijn Brustor B25 Elite zonnescherm voor zijn terras, die hij op de open dagen heeft besteld. en Mevrouw Koolhaas hopen wij te kunnen blij maken met een schitterende terrasoverkapping van blyweert.