Zonservice is een groot afnemer van Zipscreens. Hierdoor kan Zonservice de Zipscreens scherp aanbieden, en heeft zonservice getrainde monteurs die uw zonnescherm vakkundig plaatsen en aansluiten.

Stel online samen
Stel online samen

Zipscreens

Zipscreens is misschien wel het type zonwering met het meeste gelikte design. De strakke uitstraling en stijvolle uitvoering maken het een ideale toevoeging voor elk huis. Het is windvast en zal daarom altijd uit kunnen. Daarom is het ook zeer geschikt voor plekken waar veel wind is, zoals bijvoorbeeld flatgebouwen. Ze houden het licht tegen terwijl het zicht naar buiten intact blijft.

Wanneer u gaat voor jarenlang zonwering plezier en de allerbeste kwaliteit met een enorm scala aan mogelijkheden kunt u niet om het ritsscreen van Roma heen. De ritsscreen zoals hij ook wel eens genoemd wordt zorgt ervoor dat het doek aan de zijkant door de geleiders schuift waardoor de wind geen vat krijgt op deze zonwering, waardoor dit zonnescherm zeer windvast wordt.

  • Leverbaar in alle ralkleuren en honderden doekkleuren.
  • Vormen: vierkant, rond en afgeschuind
  • Tot 600cm breed en 600cm hoog
  • Basic screens & zeer windvaste Zipscreens
  • Uitgevoerd met Somfy motor + afstandbediening
  • Extreem sterke en duurzame doeken
  • 95 tot 100% zonwerend
  • 5 jaar garantie

Stel je screen samen

Stel de afmeting in, kies je kleur en voeg optionele accessoires toe.
U ontvangt direct een prijsopgave per mail.

Stel online samen

Deskundig advies

Vakkundige montage

Uitstekende service

Topmerken

Erkend Romazo lid

Reviews voor Zonservice

Meer dan 200 beoordelingen

Dé expert in luxe, op-maat-gemaakte zonwering

Geniet het hele jaar door van het binnen- en buitenleven,
met de juiste zonwering voor uw tuin of terras.

Overkappingen, zonweringen, rolluiken, zipscreens of raamdecoratie; Zonservice biedt het allemaal. En dat ook nog eens volledig volgens uw eigen specificaties en voorkeuren. Op die manier weten wij zeker dat er een zonwering is voor iedereen.

Ervaar maximale flexibiliteit in afmeting, stijl, kleur en materiaal met Zonservice. Wij zijn dé expert op het gebied van luxe, op-maat-gemaakte zonweringen.

Welke zonwering of overkapping u ook kiest, bij Zonservice kiest u altijd voor een product waar u jarenlang plezier van zult hebben. Snel geleverd en vakkundig gemonteerd. Zo kunt u in een mum van tijd genieten van een schaduwrijke oase of een koeler huis.

Vraag nu eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Gaat u liever voor een uitgebreid en deskundig advies? Ook dat kan. U bent van harte uitgenodigd in onze showroom. Kom snel langs en ontdek hoe design, kwaliteit en comfort samengaan.

Onze Showroom

Starrenburglaan 11
2251 AG Voorschoten

Route naar showroom

Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17:00 uur
zaterdag 09:00 – 17:00 uur