Zonservice onderdeel van INHUIS Plaza

Raamdecoratie- en zonweringsspecialist INHUIS Plaza is trotse eigenaar van Zonservice in Voorschoten geworden. Met showrooms in Barendrecht, Woerden, Naarden en Aartselaar (BE), past een vijfde locatie in Voorschoten goed in het rijtje.

Zonservice is al ruim 30 jaar dé specialist in zonwering en terrasoverkappingen in de omgeving Voorschoten. We zijn dan ook trots dat we Zonservice kunnen toevoegen als nieuwe INHUIS Plaza showroom.

De komende tijd blijft Zonservice opereren onder de huidige naam met een kleine INHUIS Plaza touch. De showroom wordt op dit moment in een nieuw modern jasje gestoken, maar wel met de vertrouwde merken, producten en personeel. Daarnaast breiden we het assortiment uit en vindt u in de showroom alles op het gebied van raamdecoratie.

Wie is INHUIS Plaza?

INHUIS Plaza is ruim 10 jaar specialist in raamdecoratie en zonwering op maat. Voor elk raam en iedere ruimte hebben wij de perfecte oplossing. Service en kwaliteit vinden wij erg belangrijk. Naast de online winkel inhuisplaza.nl kunt u in alle showrooms terecht voor advies op maat.

Onze showrooms

Showroom Barendrecht
Londen 18

Showroom Woerden
Jaap Bijzerweg 5

Showroom Voorschoten
Starrenburglaan 11

Showroom Aartselaar (BE)
Laar 1

Showroom Naarden
Rubberstraat 12