Zonservice zonwering is het adres voor de betere zonwering, terrasoverkapping en raamdecoratie.

Zonservice heeft een zeer ruime showroom aan de Starrenburglaan 11 in Voorschoten waar wij u graag adviseren en de laatste ontwikkelingen tonen op het gebied van zonwering, terrasoverkappingen en raamdecoratie. Op onze ruime parkeerplaats kunt u gratis parkeren. Begin het jaar goed en geniet meer van uw woning en tuin met een zonnescherm of overkapping op maat gemaakt naar uw wensen.

Terrasoverkapping

Terrasoverkapping

Met een terrasoverkapping kunt u in alle seizoenen volop genieten. U zult zich verbazen hoe vaak u buiten bent en geniet van uw woonomgeving. Extra ruimte en wooncomfort kan niet eenvoudiger gecreƫerd worden dan met een terrasoverkapping.

knikarmschermKnikarmscherm

Knikarmschermen beschermen uw woning en terras tegen warmte en licht. De moderne knikarmschermen kunnen geleverd worden met een groot aantal accessoires zoals elektrische bediening, afstandbediening, ledverlichting of halogeenverlichting, terrasverwarming en zelfs met uitrolbare volant.

zonweringZonwering

Om de warmte uit huis te weren en de hinderlijke zon uit de kamer te houden kan er het best gebruik gemaakt worden van buiten zonwering. Vooral de warmte houden we het best buiten wanneer het zonlicht nog niet voorbij het glas is.

rolluikRolluiken

Rolluiken van Zonservice hebben verschillende functies zoals isolatie en zonwering, ze bieden veiligheid voor u, uw kinderen en uw bezittingen.

Jubileum

In 2019 viert Zonservice zijn 30 jarige jubileum.

In 30 jaar is veel veranderd.

Theo Oberstadt nam nadat hij was begonnen met een montagebedrijf op 1 Maart 1989 het toenmalige Sunlite zonwering over dat gevestigd was aan de Schoolstraat 129 in Voorschoten . 1 jaar later werd er verhuist naar de overkant van de straat.

Na 15 jaar kwam de verhuizing naar het pand aan de Starrenburglaan 11 waar Zonservice nog steeds is gevestigd.

 

raamdecoratieRaamdecoratie

De mooiste Raamdecoratie voor de juiste beleving in uw woning. Kom langs voor advies op maat en bekijk alle producten in onze showroom. Bij Zonservice vindt u artikelen die passen bij uw behoefte.

Horeca

Zonservice levert diverse oplossingen voor de horeca op het gebied van zonwering en terrasoverkappingen.

zipscreensthumbnailZipscreens

Zipscreens is misschien wel het type zonwering met het meest gelikte design. De strakke uitstraling en stijvolle uitvoering maken het een ideale toevoeging voor elk huis. Het is windvast en zal daarom altijd uit kunnen. Daarom is het ook zeer geschikt voor plekken waar veel wind is, zoals bijvoorbeeld flatgebouwen.

cubolathumbnailProducten

Hier vindt u een overzicht van alle producten die wij voor u kunnen leveren en kunnen monteren.