Service

De naam Zonservice is natuurlijk niet voor niets gekozen. Het voornaamste doel van Zonservice is een gezond bedrijf en tevreden klanten. U begrijpt dat Service bij ons met hoofdletters geschreven wordt.

Naast de fabrieksgarantie variƫrend van 1 tot 7 jaar (merk afhankelijk), krijgt u ook nog de eerste 2 jaar na aankoop garantie op de werkzaamheden uitgevoerd door Zonservice. Zonservice is aangesloten bij de Romazo en de Metaaluni waardoor u ten aller tijde gegarandeerd bent ook al zou ons bedrijf onverhoopt omvallen.
Wij bieden u, tegen betaling, ook nog de mogelijkheid om uw Markies voor de winterperiode op te slaan en/of een onderhoudscontract af te sluiten voor uw buitenzonwering. U kunt hiervoor een offerte aanvragen via het contactformulier.
Om u beter van dienst te zijn hebben wij op de Download pagina diverse product folders en gebruiksaanwijzingen klaar staan zodat u deze ten aller tijden kunt downloaden.
Heeft u vragen of opmerkingen kunt u ons natuurlijk altijd telefonisch bereiken onder nr 071-5618089 of in de showroom

Starrenburglaan 11
2251AG Voorschoten

 

Batterij vervangen somfy Eolis 3d windbeveiliging

We krijgen bij Zonservice regelmatig telefoontjes dat het zonnescherm iedere keer ingaat terwijl er geen wind is.Het betreft dan meestal een zonnescherm met een draadloze windbeveiliging (Somfy Eolis 3d).Het zonnescherm wordt uit veiligheid in gestuurd omdat de batterijen van de windbeveiliging leeg zijn.De batterijen zijn zeer eenvoudig te vervangen, echter er zijn een paar kleinigheden waarop gelet moet worden.Zonservice heeft daarom een video gemaakt, zodat iedereen dit makkelijk zelf kan doen. benodigdheden : 2stuks AAA batterijen en een fitting schroevendraaier.

Wanneer het om de een of andere reden niet lukt, komen wij natuurlijk graag langs om dit voor u te doen.

Zonservice

Romazo garant

 

Zonservice is aangesloten bij overkoepelend orgaan Romazo. De Romazo is er voor de professionals in zonwering en geeft de consument duidelijke garanties.