Zonwering Zoeterwoude.

Woont u in Zoeterwoude en wilt een zonnescherm of zonwering die speciaal geschikt is voor uw woning, Kom dan langs bij onze showroom.

Zonservice plaatst al meer dan 25 jaar alle soorten zonwering in Zoeterwoude en weet exact wat er wel en niet mogelijk is bij uw huis en tuin.

Zonwering soorten

Knikarmscherm zonweringEen knikarmscherm zonwering biedt u schaduw op het hele terras zonder dat de doorloop wordt belemmert. Knikarmschermen kunnen zeer breed geleverd worden tot wel 750cm uit 1 deel en tot wel 1400cm gekoppeld dit met een uitval tot 400cm. zonservice heeft een ruime keuze in modellen en uitvoeringen van knikarmschermen.

 

pergola zonwering

Een Pergola zonwering is een terras zonwering die door een solide constructie met palen en geleiders een nog stabielere zonwering biedt die ook nog meer uitval aankan.

 

 

Rolluik als zonwering

Rolluiken houdt al het zonlicht weg waardoor het samen met de buitenjaloezie de beste zonwering is en de meeste warmte buiten houdt. Doordat de ruimte binnen donker wordt zijn rolluiken voor een aantal toepassingen meer geschikt en voor andere toepassingen minder.

 

 

Buitenjaloezie zonwering

Een Buitenjaloezie kan al het directe zonlicht uit de kamer houden terwijl u nog steeds in meer of mindere mate naar buiten kunt kijken.

 

 

 

screens zonwering

zonwering Screens filteren het zonlicht waardoor er altijd nog een deel van de zonnewarmte naar binnen komt, maar screens zijn door zijn veelzijdige toepasbaarheid de meest verkochte zonwering.

 

 

 

uitval zonwering

De Uitval zonwering kan indien breed genoeg geplaatst, ook alle zon uit de kamer houden totdat de zon echt laag komt dan wil de zon nog wel eens onder het zonnescherm door komen

 

 

 

De Markies doet het zelfde als de uitval zonwering maar kan smaller over het raam geplaatst worden omdat de zijkant is afgesloten.

 

Een markisolet is een uitval zonwering voor hoge ramen waarbij het doek eerst recht omlaag gaat en daarna pas als een uitvalscherm naar buiten klapt. Hierdoor is er minder zoninval aan de zijkant van de zonwering. Alle bovenstaande zonwering hebben verschillende eigenschappen, verschillende vormgeving, verschillende montage mogelijkheden en verschillende prijzen. ze hebben wel allemaal het volgende gemeen.

  • Zonservice heeft alle modellen zonwering, screens en rolluiken in de showroom hangen zodat u de verschillen goed kunt bekijken
  • Alle modellen hebben 2 jaar Romazo garantie
  • Alle modellen hebben 5 jaar fabrieksgarantie
  • Alle modellen worden professioneel gemonteerd met RVS bevestiging materiaal

Hier onder voorbeelden van Zonwering geplaatst in Zoeterwoude.

pergolazonwering zoetermeer

Brustor B200

Brustor zonwering brochure

weinor

Weinor zonwering brochure

zonwering offerte aanvraag