Optimaal genieten van de zon en schaduw.
Op maat gemaakt zonwering, snel geleverd en vakkundig gemonteerd.

Stel online samen
Stel online samen

Zonwering

Geniet van het buitenleven op uw balkon of terras. Een Zonservice zonwering zorgt niet alleen voor een schaduwrijke plek tijdens de zonnige zomerse dagen, maar houdt ook uw huis koel. Dat betekent dat de temperatuur ten allen tijde aangenaam blijft en de warmte in de avonden niet blijft hangen.

Zonservice biedt hiervoor alle soorten zonwering. Van screens en rolluiken tot knikarmschermen en overkappingen. Bekijk ze online of kom een kijkje nemen in onze ruime showroom. Hier krijgt u een goede indruk van de verschillende modellen die we aanbieden. Bovendien hebben alle modellen 2 jaar Romazo garantie en 5 jaar fabrieksgarantie. Ieder model wordt professioneel gemonteerd met RVS materiaal.

Welke zonwering zoekt u?

  • Creëer gemakkelijk een aangename schaduwplek in uw tuin
  • Blokkeer 90% tot 99% van de UV-straling
  • Aangename binnentemperatuur in huis
  • Zowel standaardmaten als maatwerk
  • Alle materialen van hoge kwaliteit

Persoonlijk advies

We bespreken uw wensen, laten voorbeelden zien en geven advies. Vervolgens ontvangt u een op maat gemaakte prijsopgave.

Maak een afspraak

Deskundig advies

Vakkundige montage

Uitstekende service

Topmerken

Erkend Romazo lid

Dé expert in luxe, op-maat-gemaakte zonwering

Geniet het hele jaar door van het binnen- en buitenleven,
met de juiste zonwering voor uw tuin of terras.

Overkappingen, zonweringen, rolluiken, zipscreens of raamdecoratie; Zonservice biedt het allemaal. En dat ook nog eens volledig volgens uw eigen specificaties en voorkeuren. Op die manier weten wij zeker dat er een zonwering is voor iedereen.

Ervaar maximale flexibiliteit in afmeting, stijl, kleur en materiaal met Zonservice. Wij zijn dé expert op het gebied van luxe, op-maat-gemaakte zonweringen.

Welke zonwering of overkapping u ook kiest, bij Zonservice kiest u altijd voor een product waar u jarenlang plezier van zult hebben. Snel geleverd en vakkundig gemonteerd. Zo kunt u in een mum van tijd genieten van een schaduwrijke oase of een koeler huis.

Vraag nu eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Gaat u liever voor een uitgebreid en deskundig advies? Ook dat kan. U bent van harte uitgenodigd in onze showroom. Kom snel langs en ontdek hoe design, kwaliteit en comfort samengaan.

Onze regio's
Zonservice heeft een snelle levering in iedere regio. Hierbij monteren wij vakkundig bij u thuis. Wij hebben een focus in de regio Den Haag, Zoetermeer en Leiden. Maar ook ver daarbuiten staan wij klaar om u het hele jaar te laten genieten van de juiste zonneschermen. U bent van harte welkom in onze showroom om dat te ervaren.

Onze Showroom

Starrenburglaan 11
2251 AG Voorschoten

Bekijk openingstijden