Speciaal ontwikkeld om onder een plafond te plaatsen zonder dat hiervoor extra steunen nodig zijn. Op maat gemaakt, snel geleverd en vakkundig gemonteerd.

Advies op maat
Advies op maat

Balkon zonwering

De Brustor B21 balkonzonwering is speciaal ontwikkeld om onder een plafond te plaatsen zonder dat hiervoor extra steunen nodig zijn. Dit zonnescherm neemt in hoogte maar zeer weinig ruimte in (slechts 13,5cm).
Ook is de Brustor B21 balkon zonwering netjes afgewerkt aan de voorkant maar ook aan de achterkant, zodat u in de huiskamer ook tegen een fraai zonnescherm aankijkt wanneer u deze niet gebruikt.

Zonservice is een geselecteerd Brustor Sunshop. Hierdoor kan Zonservice de Brustor B20 balkon zonwering scherp aanbieden, en heeft zonservice getrainde monteurs die uw Zonnescherm vakkundig plaatsen en aansluiten.
Kom eens langs in onze ruime showroom aan de Starrenburglaan 11 in Voorschoten en laat u informeren over de mogelijkheden bij uw woning of bedrijf.

  • Creëer gemakkelijk een aangename schaduwplek op uw balkon
  • Blokkeer 90% tot 99% van de UV-straling
  • Koele binnentemperatuur in huis
  • Zowel standaardmaten als maatwerk
  • Alle materialen van hoge kwaliteit

Persoonlijk advies

We bespreken uw wensen, laten voorbeelden zien en geven advies. Vervolgens ontvangt u een op maat gemaakte prijsopgave.

Maak een afspraak

Deskundig advies

Vakkundige montage

Uitstekende service

Topmerken

Erkend Romazo lid

Dé expert in luxe, op-maat-gemaakte zonwering

Geniet het hele jaar door van het binnen- en buitenleven,
met de juiste zonwering voor uw tuin of terras.

Overkappingen, zonweringen, rolluiken, zipscreens of raamdecoratie; Zonservice biedt het allemaal. En dat ook nog eens volledig volgens uw eigen specificaties en voorkeuren. Op die manier weten wij zeker dat er een zonwering is voor iedereen.

Ervaar maximale flexibiliteit in afmeting, stijl, kleur en materiaal met Zonservice. Wij zijn dé expert op het gebied van luxe, op-maat-gemaakte zonweringen.

Welke zonwering of overkapping u ook kiest, bij Zonservice kiest u altijd voor een product waar u jarenlang plezier van zult hebben. Snel geleverd en vakkundig gemonteerd. Zo kunt u in een mum van tijd genieten van een schaduwrijke oase of een koeler huis.

Vraag nu eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Gaat u liever voor een uitgebreid en deskundig advies? Ook dat kan. U bent van harte uitgenodigd in onze showroom. Kom snel langs en ontdek hoe design, kwaliteit en comfort samengaan.

Onze Showroom

Starrenburglaan 11
2251 AG Voorschoten

Route naar showroom

Openingstijden:
Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17:00 uur
zaterdag 09:00 – 17:00 uur