Zonweringen

zonweringenGoede zonwering kan uw wooncomfort in huis aanzienlijk verhogen: een aangename temperatuur in huis, meer privacy en niet verblind worden door de zon. Dit zijn slechts enkele voordelen die zonweringen u bieden. Bij Zonservice vindt u dan ook een uitgebreid keuzeaanbod in zonwering. Zo heeft u onder andere de keuze uit knikarmschermen en screens van hoogstaande kwaliteit.

Zonweringen

Ons assortiment zonweringen is erg ruim. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor rolluiken en zipscreens, maar ook voor buiten jaloezieën, serrezonweringen en uitvalschermen.

  Buiten jaloezie

  Een buiten jaloezie houdt op een efficiënte manier de warmte buiten. Daarnaast kan door de kantelbare lamellen de lichtinval naar behoefte worden aangepast. Het eventuele vrije zicht naar buiten en de mogelijkheid tot communicatie met de buitenruimte voorkomt een opgesloten gevoel. Buiten jaloezieën zijn eigenlijk net als de jaloezieën die u kent van binnen, maar deze uitvoering is steviger en daardoor geschikt voor buitentoepassingen.

  Serrezonwering

  Wilt u een aangename temperatuur onder uw serre of veranda behouden? Dan is een serrezonwering de oplossing. Zonlicht en warmte worden geabsorbeerd en gereflecteerd, terwijl een plezierige hoeveelheid licht wordt doorgelaten en een aangename sfeer wordt gecreëerd. U bepaalt zelf de temperatuur en lichtval in uw serre. De zonwering wordt aan de buitenzijde op uw veranda, serre of terrasoverkapping geplaatst. Zo wordt het er in de zomer niet tropisch warm en heeft u ook geen last van de laaghangende winterzon.

  Zonweringen voordelen

  Een goede zonwering is een waardevolle toevoeging aan uw woning. Het heeft het hele jaar door voordelen. Zo zorgt het voor een aangename temperatuur in huis. Doordat het zonlicht gedempt wordt komt er automatisch minder warmte binnen. Hierdoor blijft het in de zomermaanden heerlijk koel in uw huis. Daarnaast is zonwering energiebesparend. In de winter vormen rolluiken een belangrijk onderdeel van de isolatie van uw woning. De warmte blijft binnen en u bespaart op uw stookkosten.

  Meer sfeer en privacy

  Bovendien zijn zonweringen een sfeervolle toevoeging op de straling van uw woning. Het hoeft niet meer alleen maar functioneel te zijn, het is een nieuwe vorm van decoratie in uw huis. Tenslotte werken zonweringen ook privacy verhogend. Screens of jaloezieën zorgen ervoor dat mensen niet meer naar binnen kijken.

  Zonweringen van Zonservice

  Met de zonweringen van Zonservice profiteert u direct van de volgende voordelen:

  • Ruim assortiment zonweringen
  • Deskundig advies
  • Showroom
  • Vakkundige montage
  • Klantvriendelijk
  • Topmerken

  Wilt u meer weten over onze zonweringen of heeft u nog specifieke vragen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom.

  Brustor B200

  Brustor zonwering brochure

  weinor

  Weinor zonwering brochure